Gumi




Ma rágógumival akadt meg a bajunk. Azt írja a szabály, hogy nem lehet közfogysztási cikkeket, orvosi ajánlással reklámozni. Az egyik rágógumis, meg azt hirdeti, hogy “elég evés után a rágó és 40%-al csökken a szuvasodás veszélye” Osztottuk, szoroztuk. Veszélyesnek tatom az ilyen reklámozást, egy olyan országban ahol európai szinten, a legalacsonyabb a fogkrém fogyasztás. Jól elbeszélgettünk a reklámoztatóval és meggyőztük arról, hogy változtassák meg a reklám tartalmát. Komoly dolgok ezek. Mi?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “Gumi”

  1. Barbár

    a fogkrem-fogyasztas egyenesen aranyos a wc-papir fogyasztasaval, szoval a beka seggen aluli. Valamelyik moldovai(foldrajzi, nem allami) varosban meg a kozhivatalnokok is ujsagpapirra kenyszerultek sporlas okan. lasd. Transindex
    Ez jellemzi draga hazank lakossagank muveltsegi fokat. A fogkefe csereles gyakorisagat ne is emlitsuk….az szerint is merik a civilizacio fokat.
    Keszulunk europaba olyan neppel aki meg a wc(karós) mellol tepi a torlo eszkozt.
    szep jovo all elottunk….csak mar ernenk oda

  2. Nándor (Nándika, vagy amit akartok)

    hát amikor elkap akkor elkap és akkor téped ahonnan éred :)

  3. Administrator

    Azért nha Székelyföldön sem tudod sokszor, merre az arra…

  4. Sándor Szilárd

    Lehet hogy azokat a reklamokat varjuk ahol a fogszuvasodas elleni salatak es sargasag-megelozo bananok , meg kulonbozo kortek is kepbe kerulnek…? ” valyon”