Díjak és a média




Testvéreim a Blogban, hát lehet, hogy nagyon igényes vagyok, mert meg akartam tudni, hogy ki kapott az Ünnep alkalmából, Budapesten, díjakat. Megtudtam, ki kinek nem akart adni, ki kivel nem fogott kezet és ki kinek, a kijének, a kicsodája. Kérem a jövőben a határon túliakat, legközelebb mutassanak be egy kis produkciót a díjak átvételekor, hogy megtudjam a neveiket. Böfögjenek, bokázzanak, rikkantsanak…
Négy nap után titkos forrásból hallom, hogy Kovács András Ferenc, Babérkoszorút. Gratula

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “Díjak és a média”

  1. lepi

    na jönnek…

    http://belpol.transindex.ro/?hir=10853

  2. katja

    ne haragudj, hogy a médiablogodat ilyesmire használom, de hát egyébként nem ismerjük egymást, és végső soron a médiában olvastam, hogy neked is a Néma revolverek városa a kedvenc Rejtőd. Teljesen irreleváns, de Te vagy az első, akitől hallom, hogy egyáltalán ismeri, nemhogy szereti és nekem is kedvencem. Innen a felbuzdulás, hogy ezt veled közöljem :) . Kultúra szórás alapon egyszer kölcsönadtam valakinek, aki feltehetően tovább, -vagy elszórta, én meg a biztonság édes tudatában, hogy a köny jó kezekben van, tökéletesen elfelejtettem, kinek adtam oda. azóta sem láttam egyetlen könyvesboltban sem, talán gyakrabban kéne járjak. ha van két példanyod és nincs mit kezdj a másodikkal, csak jelezd. :)

  3. Horváth Róbert

    Szia Katja!

    Ha már ide írtál, és már hárman vagyunk a klubban, innen letölthető a mű:

    http://mek.oszk.hu/01000/01037/index.phtml

    (én kölcsönből olvastam, de vissza is adtam :-)

  4. Gábor József

    No, Kedves Attila én meg az az öreg csóka vagyok, akivel egy szobában laktál anno nem is tudom mikor, amikor a “Színi”-re felvételiztünk. A majdnem színész, a majdnem kalauz és jelenleg majdnem munkanélküli (vagy tán egészen az…?). Szóval az Andris tényleg megérdemli a díjat, csak nem tudom hogy érezhette magát a sok ripacs politikus között. Hogy Őt idézzem: “Költőverseny meg mesterdalnokok, Röhögnöm kell hogy itt szédelgek én is…”
    Egyébként meg, ha már ilyen sikeresen rátaláltam a blogodra: Üdv neked Ecsém!

  5. Administrator

    Isenem ha egyszer mindenkivel összejöhetnék akivel egy szobában… Jó estét bátyám!