3 óra csend
Ma kiadtuk a legnagyobb büntetést. Az OTV kapta, 3 órára felfüggesztettük a műsorszolgáltatási jogát. Vasárnap este tárgyalták a szekus dosszié átvizsgáló bizottság, másnapi elnökválasztását. Valahogy csak a Nagyromániás képviselők kaptak szót. Igaz nehéz szavaknak nevezni azt amit és ahogyan fröcsköltek, uszítottak, keltették a gyűlöletet. A másik fél meghallgatásának még reménye sem csillant meg, a habzó szájak szögletében. Amit Ticu Dumitrescura hordtak… Na akkor ez az eddigiekkel kiváltotta a legnagyobb büntetést. Itt volt ma a műsorvezető is., Dan Diaconescu de nem láttuk a rajta a megbánás tavaszi virágait. Dögöljön meg a média, miért kell az én öregedő testemnek ez a szar?
Apropó elnökválasztás, a szekus dossziéknál. Annyi marhaságot írtak a lapok. Mi történt? Meg volt beszélve, hogy az egyik Ticu, aki 16 évet ült politikailag, lesz az elnök. A titkos szavazásnál meg a demokraták nem tartották meg a szavukat és a sajátjukra szavaztak az ellenzékkel együtt. Az elnök Turianu lett. A különbség a két ember között, az egyházi személyek átvilágításának kérdésében volt. Ticu át akarta vizsgálni, a másik nem. Hol volt Basescu vasárnap? Kolozsváron ahol beiktatták az új ortodox püspököt, akinek a múltját igen zavarosnak tartják sokan. Hova készül a demokrata párt? A kereszténydemokrácia európai családjába. Szüksége van a romániai egyházakra?
Na többit ragd össze magad kedves olvasó, nekem tele van, a szám és a …

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Egy válasz: “3 óra csend”

  1. lepi

    Ejsze meg kéne nézni a Rapid-Steaua meccs felvételét, mert legalább háromszor ereszették rá a reklámot a játékra, és nem akkor, amikor éppen le voltak állva a fiúk, haenm helyzetekre is. S asszem, ez nem járja…