meccccccs




Valamikor, régen jártam foci meccsekre, Kún Attila, Gergely, Szűcs, Bakos, Nagy Sanyi, így hívták a váradi játékosokat… majd Kiss Sanyi, Rózsa, Dózsa, Bucskó Árpi, kellemes nyugodt vasárnap délelőttök. Jakab Gyuszi , Vilidár István a kapu mögtt fotózott. Nesu doki ott űlt… Azóta is hiányzik. Meg Várad. Évente egyszer kimegyek itt Bukiban mikor nagy a balhé. Józsi barátom hívott meg és ott űltünk a sok nyakatlan, arannyal teli, csávóval. Sok olyan volt akinek a füléből drót lógott ki, olyanok is voltak akik végig a mandzsettájukkal beszélgettek. Adtak enni-inni, ott volt Duckadam, Dinu mellett űltem de ez a fíling már nem az a nagyváradi, a valamikori. Néztem, néztem de nem láttam igazán a mérkőzést. Állandóan elkalandozott a gondolatm a NAC (Nagyváradi Atlétikai Club) nagyapán mesélte történetei felé, a valamikori szocdem, Törekvés felé. Soha nem láttam ezeket a csapatokat de a történeteket tudom. Mikor a NAC magyar bajnok lett… másféléves voltam mikor apám meghalt a pályán, focista volt, meccs közben…. soha nem engedtek focizni, mégis ellógtam Tomes Jancsi csapatába… nagy balhé lett otthon…na jó na, késő van, szeretem a focit és egyre úgzy érzem, hogy nem lesz belőlem már híres játékos… pedig adnék egy pár évet ha azon a szép zöld gyepen, egyszer….

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

3 válasz: “meccccccs”

  1. Molnár Z.

    Ne búsulj Pityu, edző lehetsz még.

  2. Sándor Szilárd

    Kedves Attilla bácsi,

    hallom a kvári rádiót hallgatva – miközben időm van fafaragni – hogy a napokban vicczelődsz…

    nagyon sajnálom hogy nem tudok részt venni és szintén nagyon sajnálom hogy elég nehéz összehoznom azt hogy szín(padon) halgassalak komoly dolgokról, amitől Európa jövője függ majd és közben a kacagás folytogatja az embert sírás közben ..

    szeretnék már Lovasi költőtől lolvasni már walamit és hallani is az előadásodban

    meghívunk Nyárádszeredába a május utolsó vasárnapi szeretet-vendégségre..gyere haza díszvendégnek ! .. tudom a”dísz’ szóról eszedbe juthat Jónás könyve is meg Babits is .. de szívesen hallgatnánk Szeredában május utolsó vsárnapja délutánján a színpad-szó-széken (a félreértés elkerülése végett az árnyék szó leírása ez esetben az székely szóra nem alkalmazható még a komoly tan(ács) esetében sem)

    ha nem átallod akkor az “Álom a kőpárnán” kritikusaként majd a szeretetvendégséges focipályán gulyás is lesz.. ez tudom így érthetetlen és csak akko rérthető ha eljössz Attila bácsi

    már késő van ahho zhog ymég egy összefüggő modnaott le tudnák írni

    minden jhót

    szilárdbácsi

  3. Sándor Szilárd

    Attila bácsi ,

    remélem van annyi humorérzéked hogy az elütéséses szavakat kitalálod magad…

    szilárdbácsi-megint