1 nap a sokk közül




Sok pénzbe került a Realitatea tv-nek a Steaua-Rapid közvetítés. Az UEFA elődöntő, foci meccs állítólag 65o ezer eurót kóstált. Nézettségileg mindn idők 3 helyet jelentett a 34,9%-al. A bevétel közel 3oo ezer euró volt, de majd a következő meccsből bejön a profit, állítják a tévések. Ma még tőlünk is kaptak 15o milliós büntetést mert össye vissya reklámoztak. Továbbá leállítottunk egy nagy adag telefonreklámot mert mindegyik més érat adott meg és soha nem többet… Felhívott telefonon a Parlamentben a szlovákokat képviselő politikus, hogy bizonyos helyeken a szlovák kisebbségnek kellne egy műsor a kábeles hálózatban. Ilyenkor szakad a szív, mert semmi törvényes eszközöd nincs befolyásolnai a dolgokat, marad a rábeszélés, a mosoly diplomácia. Ma bejött. Nagylakon és Kőröskisjenőben betették és Élesdre is vannak remények. Már-már azt hinné az ember, hogy szép az élet de… kaptam egy levelet, hogy mekkora gazember vagyok és, hogy összejátszom a verespataki arnyásókkal és a Basescu Palota folyósóin intézem a maradásomat a Hivatalba. Ez nagyon rosszul esett, mert azon kívűl, hogy soha nem voltam Basescunál, én ajánlottam fel a környeztvédőknek, hogy segítem őket a képernyére kerülni, hogy folytassanak nyílt párbeszédet… stb. Tényleg azt képzelik, hogy orránál fogva vezetem a kollégáimat? Magam sem vagyok határozott abban, hogy maradjak… na nem kell mindent szívre venni, de van még nekem szívem?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

6 válasz: “1 nap a sokk közül”

  1. mary poppins

    Spéci szerintem jobb lenne (nekünk) ha maradnál. Persze kérdés, neked is jobb lenne-e… Mondanám, hogy idiótákkal ne törődj, de tudom, hogy egy idő után az embernek elege lesz.

  2. MrMxyzptlk

    Amikor belevagott on, es elvalalta a CNA tagsagot, abban a pillanatban azt is alairta, hogy igen publikus szemely lesz, es elobb utobb jonnek majd a tamadasok. Mindig is lesznek irigyek es rosszszandekuak aki leromboljak az onbizalmat a beka ***** ala. Nem kell megjedni, kell ezzel elni, es meg kell mutatni, hogy igenis vannak emberek akik harcolnak. 2 nappal ezelottig en sem neztem ont jo szemmel, mivel nem neztem utanna, hogy ki is on es mit csinal, es csak annyit tudtam, h kulcsfontossagu szemely annal a CNA-nal, amely a szemlyes belatasom szerint, egy kegyetlenul lemaradi gondolkodast kepvisel a media torvenyhozasban. De gratulalok ehez a BLOG-hoz, idokozben atneztem, maskent nezek onre, es minden elismersem es tiszteletem on irant.

  3. uj szekoly

    Gáspi!
    Ritkán irnak vagy mondanak az emberrõl jót, általában könnyebben mondanak rosszat vagy negativ dolgot. Annak, aki valamilyen szinten vezetõ szerepet vállalt el, vagy közszereplést, fel kell készülnie arra, hogy fogják támadni. Soha nem lesz olyan, hogy mindenkinek a kedve sterint tudjál cselekedni. Én sokkal kisebb környezetben vállaltam el dolgokat, de ott is tapasztalom néha, hogyx milyen furcsák az emberek…
    Neked arra kell nézned, hogy mit kell csináljál, mit kell tegyél, miért vagy ott, ahol vagy!!!
    A többi nem kéne, kell számitson. Csak az ember néha megereszkedik a sok minden alatt…tudom…
    De ha valamit is segit Neked, tudd meg sokan vagyunk, AKIK ÉRTÉKELIK AZT? AMIT TESZEL!!!! Úgy, hogy fel a fejjel és elõre!!!Nézd vissza a bloggodat és nézd meg mennyien támogatnak…arra figyelj, ne arra, hogy hányan támadnak!! Téged nem az határoz meg a munkádban és az életedben, hanem a lelkiismereted!!!
    Na jól kipapoltam magam…A sok esõ ellenére is SZÉP NAPOT NEKED!!! Z.

  4. creon0303

    Maradj Gáspi, mert nem szeretném elveszteni az egyetlen Bukaresti ismerősőmet…

  5. kandur

    Amikor elmentél, haragudtam. Elhagytad a vásárhelyi deszkát… Szakadt meg belül valami, nagyon fájt. A hiánypotlás nem sikerült. Gáspárik Attila csak egy van. Aki tisztelettel néz a nézőre és munkájára. Igen, kedves olvasó, (bérletes) színházlátogató vagyok, tapasztalat és egy pici statiszta múlt mondatja ezt velem.
    Ne legyek önző, maradj. A döntés természetesen, Tiéd. Támadások, voltak és lesznek, ahol emberek élnek. Akik mellé felsorakozok, támogatóid.

    Bármit fogsz tenni, jó döntés lesz, hiszem ezt.

  6. Administrator

    Kösz! Nem a támadás ténye bántott, mert azt tudtam, hogy enm az angol kisasszonyok teadélutánjára jövök ide. Az zavart, hogy pont a civiltársadalom és közém akarnak éket verni. Nagyon sokat dolgoztam a nemkormányzati szervekért és akkor… na de menni kel tovább. Még egyszer Köszönet a szép szavakért.