kis bünti




Ma a főbb kereskedelmi csatornák, a filmek rossz besorolása miatt kaptak egy csöpp büntetést. Prima, Antena 25 , Pro 50 millió régi lej. Ezek a pénzek bemennek az országos költségvetésbe. Valamiből tartani kell a kormányt.
Elindult az első hazai gazdasági tv, a The Money Channel, a Realitatea családhoz tartozik. 24 órás programja, beáll a sorba a kábeleseknél. Van még vagy tíz műsorszóró akik nem tudják mikor lesznek nézhetőek.
Ma járt nálam régi barátom Mircea Radu, az a szép csávó a szerelmes műsorból. Valamikor közös öltözőnk volt a román tv-nél, aztán ő sztár lett az Antena 1-nél én meg hivatali kukac. Megkeresett mert azt hallotta, hogy lészen magyar színház Bukarestben s mit tudok? Semmit. Esetleg valaki?
Különben minden titkárnő és takarítónő megölelte és kiderült, hogy milyen nagy ember vagyok, mert hát hozzám jött….nagy dolog a művészet.
Holnap elugrom kicsit Párizsba, boccs de úgy érzem megérdemlem. Ha bevezették oda az internetet, akkor írok ha nem, akkor olvasok.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

7 válasz: “kis bünti”

  1. Sanyi

    Parizsban internet? Szerintem nincs:) Leteptek a randalirozok a kabeleket:) Egy pohar bordoit igyal meg helyettem is.

  2. Nagy Piroska

    Régen a szakszervezeti vagy a pártgyűlésen kellett tartsák a beszámolóikat az elvtársak. Most a hivatalnokok meg a nagy nemzetgyűlési, bocs parlamenti képviselők blogokban mondják el, hogy mi jót tettek a nép érdekében. Mégiscsak változott valami ebben a hazában. Igaz, akkor nem dicsekedtek el azzal, hogy Párisba mennek.

  3. Administrator

    1. ma már nem kötelkező olvasni a beszámolókat.
    2. nem dicsekedtem Párizzsal

  4. béla

    Piroska, Ön hány beszámolót tartott? S elhallgatta Párizst vagy dicsekedett Moszkvával? Vagy mi a baszt magyaráz, mert ha fejre állok sem értem a párhuzamot.
    Tudja, régen, ha indigóval megírtam tíz példányban, hogy fázik a lábam, bevittek, mint rendszer ellenes uszítót. Ma meg Gáspi nyugodtam megírja, hogy indul Párizsba, nem fog disszidálni, mert várja itthon a titkárnő a hajnali kávéval meg a napi menüvel, Ön elolvassa, s engem nem visznek be. Mert ma szólasszabadság van valamennyire.
    Hála néked, ó, nagy CNA.

  5. béla

    A bukaresti magyar színházról miért nem Demeternél érdeklődsz?
    Valamikor valamit hallottam én is fél füllel a dologról, de azt hittem, azóta az ügy már rég lecsengett és kipurcolt.

  6. Administrator

    Demeter igen elfoglalt ember

  7. béla

    :) ))
    és
    :) ))