Kííínos




Egyre kínosabb ahgy az Autonómia Duna II csatorna körül zajlik. A menedzseri bakit, vagyis az előkészjtetlen indítást a kábelesek nyakába akarják varni, illetve a hatóságok számlájára írni. Megkérdeztem több kábelszolgáltatót, hogy a Duna megkereste-e őket az indítás előtt. Egyértelmű, nem volt a válasz. NEM NEM NEM A magyar kábelesek döbbenten olvassák a híreket a sok balablát, amit a szájukba akarnak adni egyesek. Kínos egyes újságok részéről is, ahogyan az ötvenes évek stílusában, hetente “öszökélik” a népet a kollektív elégedetlenségre.
Már azt is olvastam, hogy ez csak próba adás. Na fene, mennyi pénze van egyeseknek, tellik erre is. Komolyan gondolkozom, hogyha lejár a mandátumom átmnnyek Magyarba oszt én is legyek valami vezető, oszt nyilatkozgassak a mások az erdélyiek nevébe.
Könyörgöm kérdezzenek már meg egy két kábel tévést és mesélje már el valaki, hogy milyen per is folyik az Autonómia csatorna körül? Mert ha nem szól róla senki, akkor tényleg elkezdek aggódni a sajtószabadságért!!!!!
…és mi a helyzet a Felvidéken és a Bácskában, hát az Ausztriában és szerte a világban, elvégre azt is mesélték, hogy egész Európa harsog majd az Autonómiától. az AUUUUU már megvan, a többi?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “Kííínos”

  1. m.zoli

    Az alapján amit egy kicsit régebbecske Klebelsbergről írtál jó eséllyel lehetnél valami vezető Magyarban. Ott nagyon értékelik a két háború közti rendszert pocskondiázókat. A belépő megvan.

  2. Administrator

    pocskondiázás és kételyek felvetése között, nagyon nagy külömbség van