új hónlap




végre valami frisss, van egy új cím amit lehet látogatni www.meno.ro nekem nagyon teccik. Remélem lészen majd egy kis jó pletyka rovata is. Gratula a dolgozóknak.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “új hónlap”

  1. béla

    Jó reklámot csapsz. Megnéztem, mert aszontad, jó. (Ezt csak azért írom, hivatkozhass rá, ha píár-honort kérsz tőlük) De nálam az oldalnak fele nem müxik. Úgyhogy nem tom, milyen. Majdan, eccer, hátha.

  2. Administrator

    Nézd az Erdélyi Internetes tartalmak nagyrésze “kattintott” tartalom. Elolvasnak 10 szájtot és kész a 11.-ik. Végre éreztem valami koncepciót, vlgre tematikus, ízlése is van. Olyan ritka, becsüljük meg és bátorítsuk.

  3. jublimka

    Hogyhogy 10-ből lesz egy 11.? Van 10? Tessék sorolni még egy párat, mert a transindexen meg a kakukk-on kívül még nem is hallottam másról. Köszönöm

  4. Administrator

    na nem kell provokálni, van nekem bajom elég