Middlesbrough – Steaua




akkor megint foci. Újabb csúcs a román tévézésben. Az UEFA meccs 34,7%-os nézettséget és 67,%-os piaci részesedést hozott a mérések alapján. A 22 óra 27.-ik perc 7,5 millió tv nézőt hozott a képernyők elé. Az RTV vagyis a közszolgálati televízió a hivatalos mérések történetében átvette a vezetést.
Szerintem sokkal többen nézték az országban a mérkőzést, ugyanis számos kocsmában és kerthelyiségben voltak kivetítők, aminek a nézettségét a jelenlegi technikával nem lehet mérni.
Olvastam, hogy a meccs miatt Bukarestben, jelentős színházi előadások is elmaradtak. Na már csak kenyér kéne a népnek!
Hajrá Én.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “Middlesbrough – Steaua”

  1. béla

    Nyugi, meccs nem fog elmaradni színházi előadás miatt. Se egy művészfilm bemutatójáért.

  2. Miska

    Gáspi, a közszolgálati tv-t is szoktátok (lehet?) büntetni a helytelenül bevágott reklámok miatt? A VW reklámok ugyanúgy félbeszakították a meccsett többször is, mint a múltkoriban a Skoda a realitatea-n, vagy az antena-n.