s még van…




nem volt elég a több mint ötven cég meghallgatása, jött a rendes gyűlés, egy bünti egy telefonos cég reklámja miatt, egy bünti a jósnőkért, egy bünti a reklámszabályozás megsértéséért…. röpültek a fáradt kezek… gyűl a pénz a kölcségvetésbe… hopp az OTV-nek is egy csöppet (pletyózzák, hogy szemet vetett rá a PRO tv…..) na már.már azt gondolná a jámbor, hogy go home, illetve az EUROPA FM fogadásra…..gyön a telefon…. Szenátus…. azonnal a bizottság elé, mert tárgylják a 2005 évi jelentést.
Na ez jó kis móka. Ottan feszengsz a műbőrőn, szembe veled a Nemzet Kiválálasztottjai. Fő helyen a bizottság elnök A. Paunescu. Ceausescu valamikori házi költője…és csicskáztat, és csicskáztat, érted ember fia…. megúsztam a diktatúrában és most 6 éve, minden jelentésnél csicskáztat….
érdekes, hogy mikor a politikusoknál, a tv és a rádió jön szóba….hát akkor….idéznék: nem azért mondom, de volt nekem a tavaly egy gondolatom és azt miért nem mutatta a TV??? és űlsz és a demokráciát átkozod magadban és közben kifele mosolyogsz, hogy majd megvizsgáljuk.
Persze nem mindenki de… Márton Árpád jó vehemens, hogy Gigi Becali…. és tegyünk valamit… igaza van de ha ez a színvonal…jelentés átmegy, mert “jó fiúk ezek” csak ne felejtsék el, ki az ÚR…… na jó, 11 óra 30 perc ma munkával telt, megyek megpihenni….

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Megjegyzések lezárva.