megvan 16 ev utan




Kolozsvaron Irsay Miklos, Sebesi Karen, Attila csapat Aktiv Radio nevvel, musorszolgatast nyert 9 evre, magyarnyelven!!!!!!

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

20 válasz: “megvan 16 ev utan”

  1. azazello

    gratula! :)

  2. Lolka

    Hu Gaspi milyen hosszu karod van :)

  3. P. L.

    Végre! :-D

  4. Illés Márton

    Gratulálok Gáspinak, Joenak és a kolozsváriaknak, mert ez egy nagyon fontos győzelem. Szép jövő elé nézünk!!!!

    Marci

  5. Dancs Artur

    Gratulálok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Hej!

  6. László Attila

    Gratulálok Excelenciás Uram! Szép munka volt! Köszönet mindazoknak akik segitettek.

  7. Rappert Gábor

    Gratula Nektek! Hajrá! Ettől fogva már csak “csinálni” kell!

  8. Aliz

    Jesszus Cluj-Napocaról van szó? a trikolor pados, központi gödrös? Jesszus mi jöhet még?

  9. béla

    Jesszus, miért nem tudok örülni? Talán amiatt, mert győztesként annak a Sebesi Karennak a nevét olvasom, aki anno egyórás rádióműsorral, később tv-műsorral keserített meg sokakat, akik nem voltak vevők hihetetlenül olcsó és bunkó megnyilvánulásaira. (Bocsika, ezt nem tudom finomabban megfogalmazni.)
    Minek örülünk ennyire, Uraim?
    Asszem, nagy átb…ás történt szegény kolozsváriakkal.

  10. P. L.

    Aliz és Béla!

    Miért nem mutatjátok meg, milyen jó rádiót tudnátok ti összehozni??? Na??? Ezt tudjuk mi, egymást b@szatni. Így sosem lépünk előre.
    Egy tökös, jó rádió lesz az Aktiv!
    Mennyi irigy ember…

  11. béla

    P.L.

    Olvasd már el, amit kommentálsz! Sehol nem állítom, hogy ÉN JÓ RÁDIÓT TUDNÉK CSINÁLNI! Nem is ez a szakmám. Olvasd el figyelmesen, amit írtam: arról szól, hogy S.K. is sokszor bebizonyította, hogy nem tud jó rádiót/adást készíteni. Ha anno hallottad, később láttad a műsorait, cáfold meg az áálításom – ha nem, mi a fenéről beszélsz?

  12. Administrator

    HALLÓ
    Káren kollegám volt a színin. Minket olyan kapcsolat tart össze ami túlmutat sokmindenen. Gazda Zol, Csapó Gyuri, vagy Bács Miki mindegy milyen politikai, szakmai, szinten vagy egyebek….. nekünk a fiatalságunk volt. Káren apukája volt a RÁDIÓ, az Alázat, a szamai stb.
    Káren színész volt Kolozsváron és vendég Vásárhelyen, mikor nem jött el egy próbára: Phaedra. Beugrottam helyette. Mondják, írták, hogy siker volt. Így lettem vásárhelyi színész és nem szatmári. Ma ki tudja hol lennék ha akkor Káren…
    Mikor meg kellett védeni a kolozsvári ügyet én azt kértem, hogy jöjjön le Káren. Ma Ő tudja mit kell, és hogyan a CNA előtt. Lehet nem az Aktívnál fog dolgozni, de teljesített, boccs, JÓL teljesített egy kérést, egy barátit. Machavellit közösen tanultuk és a célt…. szentesítettük, de mindez nem fontos… mikor mi már nem leszünk akkor is kell legyen egy rádió, ami reggelm azt mondja: Jó reggelt, itt Kolozsvár!!!! Ma hoideg lesz öltözzetek fel iskolába indulók. A több nem fontos.

  13. béla

    Gáspi

    Senki nem vitatja el a múltatok, mi több, azt sem vitatom, hogy a döntés meghozatalához kellett a S.K. dumája. Szépemlékű Sebesi bácsi rádiós értékét se kétli senki (mint ahogyan szegény Bánfalvy Miklós bácsiét és sokakét másokét a mai mennyei rádiósok közül).
    De engedd meg, hogy -anélkül, hogy ezzel téged akarnálak bántani- S.K. elektronikus sajtyós képességeit, hozzáállását, magatartását dilettánsnak és felháborítónak nevezzem, músorait néphülyítésnek tartsam. És a sort kizárólag közös múltatokra való tekintettel nem folytatom egyéb felmerülő, adott esetben emberi problémákkal.
    Bocsánat, ha S.K. lesz az Aktív, ebből a rádióból nem kérek! Csak remélni merem, kikopik majd ebbőúl is idővel, mint a Tonicból, Agnusból és TVRből tette.

  14. Dancs Artur

    Biztos, igaza van a fennebb szóló úriembernek, nem t’om. Mer’ a’ biztos, hogy jobb is lenne, ha inkább nem lenne semmi… Mint így… Hogy olyanok lesznek benne, akiket nem szeret õ. De télleg’…

    Különben a béla (bocs, de következetesen így írja…) honnan tudja, ki fog beszélgetni meg dilettáns mûsorokat szerkesztgetni az Aktívban? Mert szerintem ezt még azok sem tudhatják, akik fognak. Vagy lemaradtam?…

  15. László Attila

    Sebesi Karen Attilát megkértük, hogy segitsen és ezt meg is tette. Önzetlenűl, egy cél érdekében. Ezt tette az Excelenciás Úr is, Irsay Miki is és még sokan mások. Meg is lett az eredménye.
    Különben gratulálok a barótiaknak és a balázsfalviaknak!
    U.I. Nyomtalanúl eltűnt a hosszú ”i” a gépemről.

  16. uj szekoly

    Mindennel együtt gratula…és még Karen is változhat…

  17. Kelemen Attila

    Nem S.K.A. csinálja a rádiót, egy félreértés volt. Itt az arc:
    http://media.transindex.ro/?cikk=4322

  18. Antal Árpád

    Gratulálok a kolozsváriaknak, sok sikert és kitartást kívánok a rádió szakmai irányítóinak.

    Köszönet Gáspinak és reméljük, hogy még több magyar pöttyöt tudunk megjelölni Erdély média-térképén!

  19. béla

    Ez a Transindexes cikk másként hangzik, mint a blogbeli “Irsay Miklos, Sebesi Karen, Attila csapat”. Remélem, Gáspi – csak nehogy hiú legyen a remény -, ezúttal te fogalmaztál pontatlanul.

  20. marci

    Iagzad van Bela, nem vagy egyedul. Sajnos a nepbutitas meg evtizedes jovo ele nez. De mi meg ott tartunk, hogy mindegy milyen, mekkora, milyen szinu, csak magyar legyen. Hajra szilvapalinka…az legalabb nem olyan csipos, mint….a Paprika.