szadó-mazó
a kánikula? a madárinfluenza? mit lehet tudni, de elment az eszem…. hajnalban megnéztem a Kárpáti Krónikát, a magyar közszolgálati tv határon túliakat istápoló műsorát. Na rendesen le lettünk ápolva. Volt egy bejátszás…
Hír: marosvásárhelyi bolyais diákok nyertek egy projektet 5 millió forint értékben, a Fáy András alapítványnál amit az OTP bank hozott létre.
Láttuk a képernyőn: OTP elnök, Magyar Tudományos Akdémia elnök s egyéb vágóképek (töltelék)
Megtudtuk: hány fiókot nyit a bank Erdélyben, milyen dinamikus a terjedése…milyen nehéz volt a sok pályázatot elbírálni…
Ki volt a nyolc pályázó? Ki volt az irányító tanár? Kit érdekel?
Hát ennyit a televíziós szakemberekről kik ápolnak és eltakarnak.
U.I. Gratula az OTP-nek és az egyenlőre névtelen győzteseknek.
U.U.I Tudósítók, szerkesztő: nem először bizonyítjátok: szakmailag REMÉNYTELEN

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “szadó-mazó”

  1. Pityipalkó

    >U.I. Gratula az OTP-nek és az egyenlőre névtelen győzteseknek
    EGYELŐRE!!!

  2. Administrator

    Na az Új Magyar Szó a nyolc pályázóból, leírta az egyiknek a nevét: Bodó Karola Éva és a marosvásárhelyi PRO tv, román nyelvű műsora beszámolt a bolyais tanárról is: Borsos Szabolcs.
    Összegezve: három forrásból van már két nevünk! Nem rossz, nem rossz