Újabb csatorna




Ma engedélyt kért és kapott műsorsugárzásra egy újabb befektetői csoport. A 35 millió Euró értékű befektetést a török Dogan médiacsoport hajtotta végre. Szeretnének egy szórakoztató, hírmentes csatornát indítani már ősszel. Egy éven belül 2%-os nézettséget akarnak produkálni. A befektetés 3O%-a Cristian Burci román vállalkozóé, aki nemrég adta el a Prima tv-t az SBS-nek.
Van itt mozgás (Románia Európában nyolcadik helyen van a nézőszám tekintetében).

www.doganholding.com.tr

Ahoz képest, hogy a román történelem a törökök elleni harcokra a legbüszkébb, nagyon hamar megszavaztuk. Javasoltam, hogy előbb hozzák vissza Stefan cel Mare (törökverő román vezér) kardját, de mást ez nem hatott meg. Istenem mi lesz még itt?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Megjegyzések lezárva.