Éljen sokáig Czintos József




Tegnap betöltötte a 60.-ik születésnapját az az ember, akire az egész magyarnyelvű színjátszás (és nemcsak) büszke lehet. Ő nem csupán a szatmárnémetieké, vagy az erdélyieké. Ő magyar színész Cíkszeredától-Csíkágóig.
Nagyon kerestem a romániai magyar médiában az esemény megemlítését, méltatását… de még a magára olyan büszke Hamlet sem tartotta fontosnak.
Zsenáns ez gyerekek, nagyon zsenáns…. kívánom mindenkinek a hálás kortársak és utókor hasonló bánásmódját.

Isten éltessen Cini (bácsi?)

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “Éljen sokáig Czintos József”

  1. uj szekoly

    Elég nagy szégyen, hogy nem emlékezünk meg ilyen pillanatokról, napokról…
    De az az érzésem, hogy ebben a rohanó világban szinte mindenki megfeledkezett, hogy ez egy szép pillanat is lehet az ember, Ember életében!!
    Ilyenkor mindig eszembe jut, amit Édesapám modott, hogy életében adják oda azt a sok jót, amit halála utánra szántak, mert utánna már semmi szükség rá!!
    Virágot is, jó szót is, baráti ölelést is!!!
    Vagy egy másik sztori!
    Egy néni minden nap kiült az ablakba, mert arra jártak el az emberek. Egy nap jött a hir, a néni megpróbált öngyilkos lenni. Nem sikerült, de amikor megkérdezték miért tette, azt felelte, mert aznap nem köszönt neki senki…
    Hát, azóta minden ablakba kiült embernek köszönök…
    ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG CINI (bácsi??)!!!
    Remélem innen is meghallja!!!

  2. Róberto

    Isten éltesse Czintos Józsefet. Habár vajmi keveset hallottam róla, de neve mégis ismerősen cseng.
    És tévedés, mivel igenis e nagy esemény volt említve a romániai magyar médiában, mivel en olvastam már rola a http://www.kakukk.ro oldalon.

  3. Reku

    Isten éltesse sokáig Czintos Józsefet!
    Isten éltessen minden aktív színészt, és adjon sok derűt azoknak, akik nem lépnek már színpadra, mert nyugdíjasok vagy más karriert választottak!

  4. uj szekoly

    Köszönjük Réku!!