Pünkösd




Valami kimaradt a csíksomlyói beszámolókból…. először történt meg a Pünkösdi Búcsúk történetében, hogy két napig folyamatosan közvetítette egy rádió az eseményeket, magyarnyelven, a helyszínről. A Mária Rádió. A munakatársak nagyon boldogok voltak mert a szakmai elismerés mellé, még 12 millió lej is összegyűlt adományokból. Nem nagy az összeg de nagyon fontos. Rendes volt a Duna tv is, aki segítette a rádiósokat a közvetítésben. Minden elismerésem!!!
Nosza ünnepeljük a Normalitást, miközben a háttérben csahos kutyák festik alá az idilli képet. Nyakas kálvinista fejem, mosolyra vált, mert mások örömébe besegíthettem. Ej ha egyszer elmesélem a részleteket… jó na, nem fenyegetőzöm.
Holnap ünnepi bejegyzést kell tennem, mert ez volt a 199.-ik. Holnap 2oo… ha megérjük, addig is lecsvarom az egyik vörösboros üveg tetejét.
Boldog Pünkösdöt mindenkinek.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Megjegyzések lezárva.