Ünnep?




Ez itt a 200.-ik bejegyzés! Már már nagyon fennkölt szöveggel készültem, mikor szólt a telefon. Hogyaszongya: huzzak tiszta inget és gatyát, mert menni kell. Bele a magas Parlamentbe, meghallgatásra. Számoljak sza el, az eddigi 6 esztendőkkel. Ha jól felelek, akkor e hó 14.-én esélyem van arra, hogy még 6 esztendők a műbőrszékbe…6….6 meg vagyok hatva. Kell ez nekem? Végre egy döntés ami bármerre dől jó. Már-már maga a kommunizmus, ahol a konfliktus a jó és a mégjobb között dúl. Legalábbis valami ilyesmit tanítottak, azok akik ma a demokráciából szeminarizáltatnak.
Hogy sok hülyeséget beszélek? Készülök, a Parlamenteb, bele…..

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

7 válasz: “Ünnep?”

  1. Nándika

    Nekem 472 van, ná-ná-náná-ná-náá, beee! Na hajrá, fel a 666. bejegyzésig! És jó szórakozást a Parlamentben.

  2. Administrator

    Mester, lecsúszott zoknis tanítványként köszönöm a bíztató kézmozdulatott a buksimre. Igyekszem……törkszem…..legyen szeretve (de komolyan)

  3. A Viszkis

    Gáspi, egy kicsit ne furcsa, hogy 06.06.06. van ma, s neked pont ma telt el a 6.-ik éved, s ha kicsi szerencséd es, no meg tudásod es, no meg eremdéesz, meg parlamenterek, tudod na, akkor újabb 6 év lesz mától.
    Sóval 06.06.06. telik el el a 6 és, s kezdődik egy újabb 6.
    Ez már ördögi kezd lenni.
    Vajon mi lesz 07.07.07.-én 07 óra 07 perc 07 másodperckor?

  4. Administrator

    666 még, a szarvamat is lereszeltettem, a patámon is van cipő… hátha megúszom

  5. Nándika

    Megpróbáltam visszafelé olvasni a Gáspárik blogját, és láss csodát, a kezdeti héber szöveg után értelmes mondatokat kezdtem kihámozni. A szemem vérbe borult, feltartott karokkal elindultam az üzletbe és kértem 13 rúd szebeni szalámit és kefirt. Aztán elájultam.

    Most itt fekszem az ágyban, kezemben a billentyűzet, körülöttem 12 rúd szebeni szalámi. Hol van a tizenharmadik? Miért fáj a hasam? Ki ez a Gáspárik? Hányadika van ma? Gergely-naptár?

  6. Sándor Szilárd

    06.06.06

    és majd lesz 07.07.07 is
    igaz?

    :-)

  7. Sándor Szilárd

    a hetes szám is fontos , nemde?