ma 8.15




A Realitatea tv-n ma nagy meccs lészen: Macovei – Frunda. Eddig az igazságügyi miniszter asszony nem volt hajlandó leülni olyannal aki nem ért vele egyet. Az ösztönöm és a Sánc FM azt súgja nagy csata lesz!!!
Érdekes, hogy amit ma reggel megéreztem bejött, a T. Ház elhalasztotta a kinevezéseket a CNA-ba. Megy a balhé….

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “ma 8.15”

  1. Administrator

    jó kis műsor volt, Frunda régi nagy formában, Macovei meg talpig 89 előtti ügyész stílusban. Mikor az igazságügy miniszterasszonynak nem tetszett valami, rádumált Frundára. A mi Gyurink egy adott pillanatban elkezdett magyarul beszélni, mire Macovei: most biztos magyarul szid engem…. micsoda paranoja. Jó kis cirkusz volt, már csak egy kis kenyér kellne… a műsor letölthető: http://www.realitatea.net/?emisiune=47
    Nyavalyog a hátam, nagyon szerintem előrehozott választások lesznek…

  2. uj szekoly

    Le a kalappal Frunda György elõtt! Látszik a profizmus! Ez az ember tud valamit, és tudja használni is! Gratula Neki!
    Hát, ha Macovei asszony az a személy, akire a legbüszkébb a kormány, vagy ország, akkor natyondentyon el vagyok szomorodva…szegény úgy kinlódott, mint egy madárinflujenzás csirke…láttam már ügyesebbet…
    Az meg tényleg kacagás, hogy azt hitte, hogy Frunda anyázza õt, mikor megszólalt magyarul. Senki nem tanitja meg már õket arra, hogy kell beszélgetni…hogy néha(mindig) meg kell hallgatni a másikat is…azért rendesen csodáltam Frundát, hogy ennyire türelmes volt….
    Ha ott fenn magasan ilyen emberek vannak, mit csodálkozunk mi a hétköznapjainkban????

  3. uj szekoly

    Külömben kösz, hogy szóltál…megérte…

  4. Sz.Cs.

    Tényleg nagy meccs volt. Annak ellenére, hogy a sok egyszerre beszéléstől sokszor alig lehetett érteni, mit mondanak (bár ilyenkor mindig Frunda hangja tűnt erősebbnek). Frunda kemény volt, határozott, és tarolt. Ilyenkor látszik, mennyit nyom a latban, ha egy magyar politikus anyanyelvi szinten bírja a románt. A “mondjam magyarul, akkor hátha megérti?” pedig jó húzás volt.
    De arra kíváncsi lennék, mindez hogy jött le a román tévénézőnek.

  5. Administrator

    Sokan gartuláltak és kérték ma, hogy adjam át üdvözletemet a Szenátor úrnak.