ez mi?





My blog is worth $6,209.94.
How much is your blog worth?

ez itten nem tom mit jelent? Ha valaki tudna rá megoldást….nem leszek hálátlan…

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

12 válasz: “ez mi?”

  1. Kelemen Attila

    Azt, hogy ennek 20%-át kell nekünk leadni. :)

    Még annyit, hogy a blogodat 4-500 ember olvassa naponta. Nem akarok kontrollszámokat mondani, hogy mennyi ennek vagy annak a magát nagy becsben tartó és kemény pénzeket elégető lapnak a példányszáma, csak annyit, hogy ez, amit te itt napiban produkálsz már most sem kevés!

  2. Lolka

    Kedves Attila!

    Erdekes az en blogomban, mivel nem frissul az a bizonyos banner, a blogodd “csak” 5000 valahany zoldhasut er…
    Mig el nem felejtem, az informacioszolgaltatast mennyivel honoralod :)

  3. Administrator

    Kedves Blogtestverem 80%-at kapod annak amit a blogom er ha megkapom a suskat! Koszonom az infot!

  4. Sándor Szilárd

    Attila bácsi,

    kíváncsi lettem , hisz építkezik az egyházközségem , és mert nekemis van egy bloggom ..:-)

    … nos ezek után hadd kérdezzem meg én is, hogy lehet megtudni hogy egy blog mennyit ér és ki kapja ezt az összeget kitől és hogyan…:-) ez a felértékelés mit jelent pontosan, és kinek kell leadni és kinek a százalékokat stb ..?

    szilárdbácsi

  5. Administrator

    nekem Lolka hívta fel a figyelmemet, azóta is várom-várom a pénzt

  6. Sándor Szilárd

    :-)

  7. Sándor Szilárd

    helyesebben :–)

  8. Sándor Szilárd

    vagy :-) ))

  9. Sándor Szilárd

    nahát ..:-)) .. ez alkalommal – épp az előbb – jöttem rá, hogy a “kituggyamennyitérő” bloggom helytelenül jegyeztem be a nevem mögé, immár most már elérhető vagyok a nevemre kattintva nem mint eddig, nem mintha ez olyan fontos lenne és ezért írkálnék ide-oda de hát “kituggya”…

    “salynos”esik az eső, “ijenkor” a blog is ázik és kevesebbet ér, igaz, vagy nem ?

  10. szmore

    ehemm, kicsit utánaböngésztem ennek a Technorati méricskélésnek (sajna az olvasottak alapján ennél izmosabb kifejezést nem tudok rá mondani. ebbű biya nem lesz egzházközségi építkezés, és sajna a semmi 80 százaléka is semmi. már ami a pénzt illeti és nem a blogot. ugyanis, a technorati cég (media consulting, weblog advising, es egyéb tevékenységek tömörítője) alkotott meg a látogatók illetve a latogatók látogatóinak a mutatószáma alapján egy pontrendszert, amely ugye ezáltal nemcsak az adott és mért blog látogatóinak számát adja meg centre pontosan, hanem azok latogatóinak számát is. informatikailag ez a linkelés és a fiktív mérés zűrös egyvelege. a fősulin jáccottam ilyet, amikor a marketingkutatás dogákat (amiket live meg kellett volna csinálni) ráütottem a pocakomra, megcsináltam egy fiktív számítást, és odaírtam a táblázatok és grafikonok alá, hogy az adatok nem reprezentatív csoporton készültek és további kutatáshoz nem használhatók.
    Attillám, maradsz a látogatott webloggal, anyagilag a semmivel. :(

    fene egye meg, ezek a politikusok mindig jó’járnak :) ))

    üdv, szmöre

  11. Administrator

    hahahah mit gondoltok én nem jártam poszt fősuliba? méghozzá olyan áltudományos szakon mint projekt menedzser… Szmöre alapossága nélkül sejtettem, hogy valami svindlis marketingfogás, ezért mertem ekkora ajánlatot tenni… Szilárdbácsi lehet vaskos volt a tréfa, elfogadsz tőlem egy munkanapot nyáron ,a templomépítésnél?

  12. Sándor Szilárd

    Kedves smore ,

    köszönöm az együttérző sajánlatát!

    … ilyenkor (és hasonló hozzászólások után) érzem, hogy a teológián valószínű az “egyházközségi menedzsmentet” is kellett volna (jobban) tanulnom …ha visszatekintek a több-mint-évtízedes papságomra és az ezzel járó örökös építkezésekrel, javításokra, amelyek a jelenben is tartanak

    … elég soxor szembesültem e kérdéssel, hiányossággal, de talán most sem lenne késő ha erre képes lennék és lenne hol képeznem magam és lenne hogyan és miből, stb, :-)

    … a “papság” úgy tűnik nemcsak teológiát jelent, hanem annyi-minden-mást is, ami e munkakörrel jár és a kihívásokra jó egész mondatban felelni (mint minden más munkahelyen is) ezért jó ha kitekint az ember a szakmája lószeművege mögül … no de ez ez nem öngyalázatnak vagy “öndics-ódának” készült , csak épp e bloggon nem tudtam megjegyzés nélkül hagyni a kedves szavait kedves smore :-)

    igen Attila bácsi a “poszt-fősuli” az ami mindig jobb posztot ad igaz ? de ez mindig tovább-tovább-tovább.. új és új búcsúcsókra cimborák… mert ez a poszt-utániság, igaz .. :-) ?

    .. persze a tréfa az vaskos és vas-tapsot is érdemel a “blog színpadán”, ha van ilyen, mindazonáltal hadd jegyezzem meg, hogy ha esetleg rákattintottál volna a nevem blogjára – köszönetel jegyezem meg azt hogy – ott a jobbágyfalvi Gyülekezeti Otthon ( imaterem , vendégszobák, stb. “Vihar-kikötő” angolul “Storm’s Haven” ) építkezési munkálatai láthatóak és remélhetőleg a jövő héten már be is fejeződik a kölcsönből elindult építkezésünk első megvalósítása … ami a te ajánlatodat illeti azt köszönettel veszem természetesen, azzal a megjegyzéssel, hogy a nyárádszeredai templom építésének a folyatásának az előkészítése folymatban van és remélhetőleg július-agusztus hónapokban az eddig raktáron levő téglák mellé sikerül még tennünk és az idén ha már fallá nőnek a téglák akkor tető is kerül rá …

    … most veszem észre, hogy kisség elragadtattam magam és igen hosszan írtam… bocs , azt én is “sejtettem” – anélkül hogy sejk- lennék hogy a bloggal nem lehet pirostojást (sem ) festeni, de valamiért talán mégis jó dolog, nemde :-)

    szilárbácsi