HAlló MTI
Figyelem ha valaki lát egy MTI tudósjtót, mondja meg neki, hogy ma bezárt a bánya Balánbányán, Hargita megye, Románia. 650 ember maradt munkanélkül. Szóval írja már meg az MTI, mert másképp nem kerül be a hír a romániai magyar lapokba. Sürgős! Forrásként a Realitatea tv főhírét lehet feltüntetni

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “HAlló MTI”

 1. RS

  Szia!

  Elkuldtem nekik, marmint az MTI-nek. A tobbi mar csak rajtuk mulik.

  Udv,
  Sanyi

 2. Administrator

  tom, hogy vagányodás, de a bejegyzés után kb. két (2) perccel már kerestek telefonon az MTI-től, hogy nagyon jól szórakoztak a bejegyzésen. a kérdés, hogy a mai lapokban látunk-e valamit a szomorú eseményről!

 3. A Viszkis

  A mai Hargita Nepe elso oldalan kapsz egy fasza cikket errol a banyabezarasrol.
  PS: Bocsi, hoj ekezet nelkul irok, de ki kell probalnom magam igy is :)

 4. Administrator

  Ugye hogy vannak olvasok akikra hat a zrika…