Tùl minden hatàron




Aszondja valaki, hogy volt egy nagy talalko zoo és ottan azt mondtàk (Szegeden), hogy egy rakàs hatàrontùli programnak vége a tv-ben. Olyannak, amit Budapestrol kozvetitenek. Sajnos csak nagyon keveseket èrdekelt a sugàrzok kozul ezen musorok hatàsa. Egy kalap alà vették Felvidéket és Csàngofoldet… A kulonbozo musorok kozti fogadtatàsra nincsenek adatok. A bejelentés ota nem làtok kulonos tiltakozàsokat, kommentàrokat. Lehet nem voltak fontosak? Ez igy nem igaz, ha biraltuk oket akkor az aggodalom vezette a pentiumi egeret. Ha megszunik akkor legyen ugy, hogy tartozzanak bele az eddigi mudorokba. Ne legyen getto hatàrontuli musor, hanem a fomusorokban, fomusoridoben tessék kozvetiteni Szabadkarol, Munkacsrol es Nyàràdgàlfalvàrol. Mi igerjuk, hogy események lesznek…
Még mindig nincsenek ékezeteim

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

3 válasz: “Tùl minden hatàron”

  1. lepi

    márpedig a fő műsoridő ősztől a hat.túli témákra reggel fél hét lesz.

    Gáspi, mi van az erdélyi tévével? Mit csináltok?

  2. Administrator

    Minden amit tudok ezen a forumon olvashato. Az elmult pàr honapban nem tudok semmit!
    A hatàron tùli témàkat meg ùgy szeretem ahogy az a HVG-ben van benne, ahogy a Lakatos Robi filmjei a Magyar Fimszemlén… egyut a tobbi témàval, fajsùly szerint.

  3. M.Zoli

    Gáspi, kérdezz rá a tévé ügyére azoknál akik a tavaszi kampány során ígérgettek fűt-fát, ajtót-ablakot…