ha valakit érdekel




Itt a fogvatartàsom màsodik hetében, kozel a szabadulàstoz, el kell mondanom, hogy a RAI az olasz nemzeti tv bekodolta a focit és a Forma 1_t is. Francaorszàgrol beszélek. Talàn szerdàra napirendre tuzi a Parlament a kinevezésemet… turelmesen bevàrom, itt a mediterràn melegben, ahol nagyon nehezen jutni Internethez, ezért a sok kimaradàs, a logoreàm még megvan…. otthon bepotolom….

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “ha valakit érdekel”

  1. szmore

    Szia Attila,

    en azt hiszem hogy a mediterran meleg karpotol a tv-vel kapcsolatban elszenvedett hiannyosagokert, amennyiben az a realis igenyed tamad hogy a RAI csatorna kozvetiteseben kovesd a VB-t illetve Alonso tartosberletet a pole position es futamgyozelem megszerzesere. Amint mar tudjuk a Parlament nem igazan szokta elkapkodni a dolgokat, igy a kinevezeseket sem , hiszen nem loverseny az. Igyhat mast mint turelmet, es a nyaralas hatralevo reszenek az elvezeset nem is igazan kivanhatok Neked, ugyhogy hajra,

    udv,

    szmore

  2. áron

    A forma 1-et illetve a vébét országok szintjén “licitálják” és adják el, ezért például a TVR1 is kódolva engedhet(né) fel a szatelitre.

    Csíkszeredában emiatt a meccsek alatt kikapcsolják az RTL Klubbot, hogy román sportkommentátor fanyelv helyett ne halljunk magyar fanyelvet. Erre nagyon odafigyeltek, de a német RTL-t elfelejtették, ott lehet nézni forma 1-et, focit. Anno amikor Csíkban volt még RAI1, akkor a forma1 közvetítése alatt jól bezavarták a képet, csak dekoderrel lehetett volna nézni…