Funar jelentkezett




Összegyűltünk, osztottunk-szoroztunk, döntöttünk. Az elnök a közigazgatási bíróságon megtámadja a Parlament döntését, amit a bírósági döntésig érvényesnek tekintünk. Ha a bíróság érvényesnek nyilvánítja a döntést akkor minden marad a régiben, ha nem akkor csomagolok és lészen egy kis szabadidőm. A döntésig nem írok alá és nem szavazok.
Amúgy ma adtunk három műsorszolgáltatási engedélyt, egy román és egy román-izraeli cégnek. Műholdas sugárzásukat egy év múlva kezdik meg sugározni, tematikájuk közös: gyerek és ifjúsági csatorna. Nevek: 4teen wave, 2BBaby, 5 Plus. Röpködtek a tizenmilliók a levegőben és a hatalmas légvárak… majd meglátjuk. Elutasítottunk egy újabb népzenei csatornát és a VH1 Romániát. Ez utóbbinak nem volt engedélye az eredeti VH1-től.
Funar szenátor is felhívta a figyelmünket az alkotmány betartására (valós információk bla-bla..). Az a problemja, hogy a Székely Nemzeti Tanács nincs bejegyezve a bíróságon és a média mégis úgy kezeli mint valami létező jogi személyt. Funarnak igaza van, de mi mit tegyünk? Udvariasan válaszoltunk és bezártuk a gyűlést.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Megjegyzések lezárva.