Extra infók




Mozgás a piacon. A svéd SBS amelyik Magyarországon a TV2, Romániában a Prima tv-t, Kiss FM valamint a Magic FM rádiókat működteti újabb csatornát vásárolt. Ezúttal egy zenei televízió színesíti a választékot. Az eddig tv Klumea névre hallgató kanális a közeljövőben Kiss tv néven fog jelentkezni.
Amúgy Arad rendben van tv magyaradás szempontból, holnap tárgyaljuk a kolozsvári Mezzo-t és a kávém újra keserű….és az élet szép, csak a kedvem ….

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “Extra infók”

  1. szmore

    nem tudom mi valtozhat meg bizottsagi, vagy parlamenti szinten egyetlen napocska alatt. van azonban egy olyan sanda gyanum, hogy a napok teleset adott emborkek ugy probaljak meg fobeutni, hogy probalgatjak a szarnyaikat, jobbesetben jo ragadozohoz illoen a karmaikat. ketsegtelen, hogy egy donteskeptelen (vagy tamadhato donteseket hozo) szabalyozo bizottsag kiszivargo hirere sok mediamogul folkapta a fejet. es ecceruen a sors adta lehetoseg generalasakent beprobalkozik egy-ket becelzott manoverrel. marjuk ki a magyaradast, aztan lassuk mi lesz. rongyos 50 millat meg elbir a koltsegvetes egy komolytalanabb szivarzsebbol is. aztan kiharapjuk a mezzot, ugyis kinlodtak eleget mig megszavaztak hogy legyen, biztos odamordulnak most is. es hogy senki ne maradjon ki a sorbol, a titkarno is beprobalkozik egy agyoncukrozott kaveval (legalabb a csesze melle tette volna a tasakokat- vagy a kockat a kis hamis, hogy ne legyen ennyire atlatszo), mentsegere legyen mondva lehet hogy szklerozis aldozata. aztan ha lanyhul a “probalkozasi kedv”, akkor valoszinu ismet lehet operativ hangulatban folytatni a munkat, amihezis sok sikert,

    udvozlettel,

    szmore

  2. istike

    Apropó, Burci-média, meg sbs. Hallottam volt vala olyan pletykát, hogy a Csókefem birodalomban részesedést szerzett az udvarhelyi médiacézárunk. Igaz ez? Mertha igan, akkor csak drakulálni tudok nekije.
    Más: Vüntu megkapta már a frekvenciákat a RadioDeejay-re, vagy már meglévő rádióit (Total, Realitatea Fm) alakítja át azzá, amitől a Kiss és a Pro már előre borzog? Amúgy, ha minden igaz György András (olv románul) lesz az említett rádió műsorizgatója.
    Nagyon ráhajtott ez a SOV a médiára, zenetévét is akar magának.
    Kíváncsi vagyok, melyik erdélyi rádiót vásárolja fel elsőként.