Balló Áron 1967-2oo6




És lesz mocsár az egész tájból
Lovasi András

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “Balló Áron 1967-2oo6”

  1. Sz.Cs.

    Nyugodjék békében.

  2. Sándor Szilárd

    Attila,

    a sajnos immár N.Balló Áront személyesen ismertem,

    …. könnyezem és sajnálom és szeretnék segíteni a gyászoló családján,
    a temetésére nem tudok elmenni, de lélekben ott vagyok az ismeretlen családtagjai és barátai mellett .. egyidős volt velem a kivilágítatlan szekér miatti néhai lett és mindig nagyszerű ember…

    Attila, köszönöm a fényképet, amit az emlékére feltettél a bloggodra!

    Valószínű ezek után a már néhaivá lett Balló Áron iránti tiszteletből is, el kell mennem és ki kell kérnem az újságírói vizsgák eredményeim és a diplomám amit az egyetemi évek utolsó két évében még sikeresen elvégezetem 1993-94-ben , és azóta sem néztem utána és mindjárt azt sem tudom hol keressem….

    Olyan mintha a néhaivá lett Kiss László volt tordai pap kollegám síratnám

    Isten irgalmazzon nekik és vigyázza hátramaradt szeretteit!

    szilárbácsi