halasztás, halasztás…




Mára vártuk a Közigazgatási Bíróságról a döntést, mandátum ügyben. Természetesen elhalasztották augusztusra… itt ülök a csomagjaimon, nem tom, hogy érvényes vagyok-e vagy sem… olyan kibírhatatlan ez a köztes állapot….közben meglátogatott a német követség új sajtófőnöke… ő is tudta mi a helyzet… s úgy teszel mintha minden rendben menne, csak már nem írsz alá semmit, nem készítesz két napnál hosszabb terveket… „ma lehet érted jönnek” írta Tompa Gábor valamikor… na lyó, megyek haldoklom tovább gyön az HBO képviselője…

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

3 válasz: “halasztás, halasztás…”

  1. Sándor Szilárd

    Kitartás…

    jössz haza a szeredai napokra ?

    igaz meglehet hogy én lehet hogy nem leszek idehaza, de attól te is hazajössz, igaz és foci is lesz a pályán… mint tavaly amikor egy pályán fociztunk … emléxel igaz?

    szilárbácsi

  2. Administrator

    mikor lészen? mert mi adorjániak Szeredában falusiak vagyunk s nem jár a posta…amúgy jó lenne 1 csapatban játszani

  3. Sándor Szilárd

    hogy mikor lészen .. de valószínű Gálfalán hamarabb megtuggyák, az is lehet mint én, mert azis lehet én nem leszek a zavaros Nyárád partyán az időben..

    érdeklődőm és igyexem ahogy lehet, valószínű edzemnem is kellen addig…

    az orvos eltitotta a focit…