Egy kis füllentés




Nem érdekelnek azok a betelefonálók, akiknek nem tetszik, hogy miért sugározunk ugyanannyit magyarul, mint románul. Mint ahogy azok sem érdekelnek, akik azért jelentettek fel az Országos Audiovizuális Tanácsnál, mert a magyar nyelvű élő adásainkat nem fordítjuk. “
A Krónika mai számából vettem át a fenti idézetet és csendesen megjegyezném, hogy soha senki nem jelentette fel a Maros tv-t, akiről szól a cikk. Szánalmas, hogy még mindig ilyen „bombákkal” akarják fontossá tenni magukat egyesek. „Olyan jó vagyok, hogy már fel is jelentenek” Persze ha beszámítjuk, hogy a Maros tv munkatársa éppen a Krónika egyik újságírója (nem az aki a cikket írta), máris kilóg az önfényezés lólába.
Sok sikert a tv-nek becsülendő az erőfeszítés, ahogyan küszködnek, de nincs szükségük az ilyen, újságírói etika határát súroló fogásokra.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Egy válasz: “Egy kis füllentés”

  1. aliz

    ilyen anyagok utan nem kell csodalkozni, hogy a Kronika nem kerdez, nem szamol be Gaspariktol-bol…