Duna alatt alszik…
“Dél-Amerikában is fogható lesz nemsokára a Duna Televízió műsora, így a világ jelentősebb lélekszámú magyar közösséggel rendelkező területei közül csak Dél-Afrika marad fehér folt a számukra, ott viszont interneten fogható az adás. ”
Indexen olvasható a fenti öröm. Kérdés: jó, hogy sok helyen fogható a Duna tv, de mikor lesz nézhető? (filmek és a kivételek erősítik a szabályt) De komolyan?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “Duna alatt alszik…”

 1. Alaszka

  A Duna tv szerint a Felszigeten a magyar es a roman konnyuzene sztarjai lepnek fel! Akkor pl. a The Rasmus roman vagy magyar?

 2. batman

  Van akinek tetszik a Duna TV.
  De gustibus non est disputandum.

 3. Administrator

  A tévedés, a rossz információ nem gusztus kérdése!

 4. M.Zoli

  A DunaTV sem pótolhatatlan, s ennek ellenére mégsem tör senki a poziciójára.
  Melyik magyar nyelvű TV adó teszi lehetővé, hogy interneten nézzed (ingyen) az adásait a világ tetszőleges pontján?