Temesvár




Évszézados küzdelem, harc után Temesváron elindult a közszolgálati rádió URH-n, 105.9 Mhz. Most már sztereóban is hallható a városban és a környékén ennek örömére az eddigi 1 (egy) órás műsor után lett még 1(egy) óra. Eset 8-tól vételezhető. HA mostan RMDSZ lennék aszondanám 100%-al nátt a magyar műsorok száma. Mivel nem vagyok csak általuk jelölt, azt mondom: szép-szép de kevés. A kisebbségben élők ne napi egy-két órán át élik meg magyarságukat, szerbségüket… Előre a napi 24 órás adásig. Na.
Amúgy Elvtársak, Polgárok, Felelősök: miért nincs a temesvári Rádiónak magyarnyelvű internetes hónlapja? (www.radiotimisoara.ro) Hmm? Ha van és nem találom, akkor bunkó vagyok, de ha nincs akkor tessen tenni érte, mert ez JÁR… Halló…

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “Temesvár”

  1. incze vanda

    Nem vagy bunkó. A temesvári rádiónak tényleg nincs magyar nyelvű honlapja. Miért? Hát azt a választ kaptam, hogy azért mert kicsi a magyar „ajkú” alkalmazottak létszáma, nincs idő, nincs ember aki a honlapot „csinálná”.

  2. Administrator

    csak az van amit kér az ember. Kell kérni és kicsit küzdeni érte. Ágoston H. a rádió vezetőtanácsában van. Tessen mértékletesen gyomrozni, van MURE is tessen szeszizálni….

  3. sz.ter

    komolyan gondolod, hogy egy igazgatótanácsi tag bármit is elintéz a közszolgálatiaknak?

  4. Administrator

    igen.