haladék és csíki öröm




Oszt a bíroság aszonta, még érvényes a mandátum hosszabbítás. Elnök fellebbez. Szegény fejem meg csak dolgoz. Az UPC-vel zárultak a tárgyalások és örvendezz Csík és környéke, gyön a magyarcsomag. No ez ne olyan Gyurcsányos, ez olyan tele(vízió) magyarcsomag. Lészen minden szellemi szubkultúra. Remélem ez nem akadályoz meg senkit, hogy a jövőben is olvasson (irodalmat) és színházba járjon, és barátkozzon, és nevelje a gyerekét és ha nincs gyereke csináljon, mert az jó dolog, legalább is a tévénézésnél jobb.
Akkor szüret, mert nem volt könnyű, jöjjön most a hetedik nap

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “haladék és csíki öröm”

  1. Csiki

    A Hargita Réme napilap legalább szóra méltatta? Régebben igne szívatta uraságodat.

  2. Sándor Szilárd

    Attila bacsi,

    a kitartasod es a ragaszkodasod e kialakult sok felreertesben, amiket leirsz a helyzetedrol, ami rolad ( miattad es erted, valamint a munkad erdemenyeirol alakult ki ) – az elismeres es elmarasztalas kettosegeben – es az ahogy ezt leirod erdekes es elimsmerest valt ki “talan” a legtobb olvasobol… { no ez szep hosszu osszetett mondatnak sikerult :-) }

    A minap valaki nagyon elmarasztalt teged es a munkadert valaki. Szemelyes talalkozainkor kerult sor e nemes nemleges es nem semleges leszidasra ami teged celozott meg, valaki reszerol aki szinten olvassa a bloggodat is. Ezt a valakit en tisztelek es gyerekekoromtol ismerek es szeretetek is .. no persze nem Zeno tolerancia bloggja ertelmeben :-) a leszidasra regalva gondolkodas nelkul azon peteri szavakat hasznaltam hogy hogy “nem ismerlek” .. es csak magamban tettem utana sajnos cask halkan hozza hogy nem ismerem “azt az oldalad” amirol beszelt a velemeny-alkoto-elmarasztalo … vagyis itt nem az oldalbordadra gondolok amit meg nem operaltak ki es ami mogott a szived dobog… vigyazz hat a szivedre.. :-)

    es tovabbi kitartast es belso lelki csendet a kulso zaj elvislelesehez

    szilardbacsi

  3. sch t ilús

    Semmi reagálás arra hogy a prima tv készíti a román megasztár versenyt?

  4. edre

    Milyen magyar csomag?