setét jövő




MA es büntetgettünk jobbra-balra.
Fejtörést okoztak a sportközvetítésekben megjelenő agresszí hangok. Erős nacionalista beütések, az ellenfelek kigúnyolása. Keddre betermelünk minden sportszerkesztőt, oszt lészen erezd el a hajamat. Úgy utálom. Mint egy eldugult budi amin jön fel a szar, lassan bugyogva. Mondod, mondod, mondod, hogy emberi jogok meg méltóság és egyetlen nemzet sem erkölcsi kategória…osszt a Gigihez szokott birka meg csak náz ki az értelmetlen fejéből. S ezerszer, milliószor mosolyogva, szerényen, mert te hivatal vagy és nem lehetnek érzéseid és nem lehetsz türelmetlen…
Ma felröppent, hogy a Parlament mégsem tud megoldást a mandátumokra. Ezért törvényt módosítanak és felemelik a tagok számát 13-ra. Most amikor mindenki spórol, takarékoskodik, nekünk kell még két személy autóval, irodával titkárnővel. Drága dolog a többpárti kormányzás. 13 mire mindenki végigmondja a mondókáját… Ralu örjöng, le akar mondani… próbáltam mindenhol a hosszabbmondátum variánst, nem jött be. Vagyis a 6 éves mandátum legyen kilenc és akkor minden marad a régiben és nem kerül semmibe. Senki nem akarja. Kell a PC-nek a hely. Ennyit a politikai harcról és a hátterekről.
Mama haza akarok menni.
U.I. Pedagógusok és gyerekek jó évet nektek!

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Megjegyzések lezárva.