Margarin




Nem tom másoknál, akik Bukiban dekkolnak, de nekem vasárnap este jut időm a bevásárlásra. Megveszek egy rakás egészséges dolgot, hogy hétvégén penészesen kidobjam. Tennap is éppen sok koleszterinmentes, kevés szénhidrátot tartalmazó, csökkentett kalóriaértékű táplálékot próbáltam bespájzolni, mikor a margarinok között megakadtam… Mekkorát vegyek? Általában két hétre szoktam venni de most minek ekkora befektetés mikor október elsején lejár a mandátumom? Jövő héten frankofón dzsembori, mindenki szabad… vagyis én hétfőn kezdem az utolsó hetet. Vagy lészen még 6 év? Van akkora margarin? Lehet, hogy amilyen a belpolitikai helyzet a titkos szavazáson az én nevem lesz amit kihúznak? Vagy felemelik a taglétszámot 13-ra? Ez ellen ma kettőkor fog tiltakozni a civilszféra (CJI, Catavencu, GDS, MÚRE) Lehet, hogy legyőzik a taglétszám növelésének őrült ötletét? De én mekkora margarint vegyek?
Mert akármi legyen a döntés, azt október elejéig fizikailak képtelenség végigvinni. Október elsejétől a CNA döntésképtelen lesz.
Drága barátaim, havereim, ellenségeim komolyan mondom, kurvára szar ez az állapot. Nem tudod meddig vagy, még egy szar margarint sem lehet megvenni. Nem ragaszkodom semmihez csak ahhoz, hogy legalább félévre előre tudjak tervezni.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Egy válasz: “Margarin”

  1. Administrator

    ARCA, asociaţia televiziunilor şi radiourilor din România, consideră că motivarea intenţiei de a se promova o modificare a legii audiovizualului, prin care ar urma ca numărul membrilor Consiliului Naţional al Audiovizualului să crească de la 11 la 13, prin referire la “necesitatea de reprezentare in CNA a partidelor politice”, contravine unor prevederi fundamentale ale legii audiovizualului prin care membrii Consiliului “nu reprezintă autoritatea care i-a propus” şi sunt investiti ca “garanţi al interesului public”.