közben dolgoz




Tennap volt egy érdekes. Mint tudjuk az OTV egy hete 3 órás műsorfelfüggesztést kapott a javaslatomra. Tegnap a gyűlésen megjelent DD, tulajdonos-műsorvezető. Sírt jobbra, sírt balra oszt a kollégáim megváltoztatták a döntést pénzre… Ilyen a demokrácia, csak tudnám, hogy a végén DD miért látogatott el személyesen egy-két irodába… osztán gumicsontoztunk holmi sör reklámmal. Tiltani akartak egyesek mert a reklám az államelnököt is érintette. Véleményem szerint panaszkodjon az államelnöki hivatal…Rosszul mennek a gyűlések, a bizonytalanság mindenkit érint.
Ma voltunk a Parlamentben ahol elfogadták a 1004-es és a 2005-ös jelentésünket. Volt aki azt mondta, hogy A CNA már Európában van, külön megdicsértek mert a PHARE pályázat rendben ment. Volt aki elmondta, hogy azért az ortodox egyház érdemelne egy rádiót Marosvásárhelyen és lesz dádá… ha legközelebb. Érdemben Márton Árpád szólt hozzá, de ahogy a termet láttam ott igazán mindenki telefonál, esetleg újságot olvas. Fő hogy jelentés elfogadva, mandátum a levegőbe…
Este megyek Dinamo-Steaua örökrangadóra…

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Megjegyzések lezárva.