Hoppá!!!!!




Az Erdélyben is médiaérdekeltséggel rendelkező Hír TV-nek azt róják fel, hogy a hétfő éjjeli eseményeken jelen lévő riporterük elfogultan tudósított az MTV-székháznál történtekről.

Idézet az Új Magyar Szó mai számábó. Valamiről lemaradtunk? Ha tud valaki, valamit világosítson fel. Tudtommal az egyetlen “érdekeltség” az, hogy kizárólag a Hír TV az a magyarországi csatorna, amelyik pénzt kér az Erdélyi nézőktől. Van más is?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

11 válasz: “Hoppá!!!!!”

  1. dzsokko

    nos én nem tudom ,hogy mennyi pénzt ,még ki fogad el pénzt az erdélyi magyar tévénézöktöl,DE az biztos hogy ha nincs hir tv ,akkor nem igazán láttunk volna semmit abból ami hétfőn éjjel történt…ez tény!!

  2. sza

    az Krónika,itt kell keresni a válaszokat.úgy tudom.

  3. hmmm..

    Igy van dzsokko, mig az orszagban elszabadult a pokol a magat a magyar nemzet televiziojakent szamontarto Dunateve, es a magat mostmar martirkent jegyzo Mtv angyalkas musorokat sugaroz. Ocska, minosithetetlen mindket televizio. A hirtv naponta tajekoztat a teren tortentekrol a ket masik bullshit pedig ketorankent fel percet!Ugyhogy most igazan nem ertek egyet onnel Gasparik ur!

  4. Administrator

    Az egyetlen kérdés számomra az volt, hogy a Hír TV-nek milyen érdekeltsége van Erdélyben. Nem tudtam róla , hogy lenne.

  5. Sz.Cs.

    A Hír tv-részvényes Nagy Elek cége vásárolta meg a Krónika-részvények felét.

  6. Administrator

    kösz értem, világos
    alulinformált voltam

  7. béla

    Sz.Cs. válaszát azzal árnyalnám, hogy -bár valóban a Krónika a vezérbika- nem hivatalos infóim szerint említett N.E. érdekeltségei kiterjednek az Erdélyi Híradó kiadványaira, illetve ez E.H. “körébe” tartozó kolozsvári vendéglátóipari egységekre – ahol megintcsak elég sok médiaszemelyiség megfordul. S ez így már több mint bonyolult.
    A Hír Tv tájékoztatásáról annyit, valóban ők voltak leginkább résen, ám a tájékoztatásaik objektívításához már fér némi kétség – mégh innen, félig-jobboldalról nézve is…

  8. cs

    hirtv vagy internet nelkul nem is tudtunk volna rola.
    tobb szo esett a tuntetesekrol a CNN-en mint az mtv, a dunatv-n, az rtl klubon egyuttesen…

    szerintem ez alapjan egyertelmu hogy mikent volt lehetseges vegighazudni az utolso sok evet a kormanyon levo politikus uraknak. a tv-k meg akkor sem kozvetithetik a valosagot, ha utcaharcok vannak Budapesten.

  9. sz.ter

    mert ez a Nagy Elek név Méhes György óta irodalmi kötődésű, ugye…

  10. ker

    Azért csak a hír tv közvetített, mert a többi televíziótársaság kameráit nem engedte oda a jobboldali csürhe.

  11. béla

    Érdekes megjegyzés, ker, kár, hogy a jobboldali csűrhe az MTV-t nem engedte, hogy a saját székházából filmezze a székháza előtt, majd abban bent történő eseményeket… Ugye, magad is érzed, hogy kissé félresikerült szólamot fújtál elébb?
    No, sebaj, fő a gyűlölet!