Budapest éjjel 2




Dinescu most mondta a tv-ben: Valamelyik északa azt kiabálták, Budapesten, hogy: Románia szar. Látjátok gyerekek eljutott a szarszagunk odáig. És nem viccelt
Badea az Antena 1-en arról elmélkedett, hogy nálunk hány évezrednek kellne eltellnie Romániában, hogy valaki kiálljon és azt mondja: hazudtam.
Érdekes, hogy a magyar sajtót nagy részét csak az angol lapok érdeklik…. de hát ez ilyen

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

9 válasz: “Budapest éjjel 2”

  1. hhmm..

    Jaaaj mintha az mtv2 “partatlan politologusat”hallanam….nagy dicsoseg, hogy belatta, hogy hazudott…csakhogy nem belatta, hanem kiszivargott, es ez nem mindegy!!Csak mar senki nem beszel az elfogultsag miatt arrol hogy mi is valtotta ki ezt a gubancot. NEM KIALLT ES ELMONDTA, HANEM KISZIVARGOTT!!!

  2. dzsokko

    badea téved és ezt mindannyian tudjuk….mer gyurcsány nem állt ki sehova…és Dinescunak viszont igaza van mint mindig

  3. Administrator

    Badea azt mondta, hogy nálunk még zárt körben sem vallaná be valaki. S ha ki is derülne összegyűlne egy stúdióba egy pár újságíró, psziholoógus, politikai ellemző és ejtőernyős és dumálnának, dumálnának, dumálnának.

  4. dzsokko

    ja ,igy már másként hangzik…de valahol ovastam hogy “ahhoz viszonyítva, amiket a romániai vezetők mondtak el a PSD-jegyzőkönyvekben,
    a magyar kormányfő kijelentése annyira ártatlan,mint a Virágok, lányok, filmek vagy fiúk című napló egy pornómagazinhoz képest”

  5. kövi sára

    hány ingerem van? tíz ingerem van. attól a széleskörű amatőrizmustól, amivel a média lereagálta a budapesti eseményeket. tisztelet a kivételes bbc-nek. persze a száraz, elemző stílus nem hoz nézettséget/olvasottságot.

  6. Bea

    Akkora különbség van a között, hogy valaki kiáll és vállalja azt, hogy aljas módon becsapta folyamatosan az országot valamint a között, hogy mindez Isten tudja hogy szivárog ki valahonnan, mint a teológia és a geológia között, azaz ég és föld.
    Gy. csak egyben volt jó: abban hogy visszafordithatatlanul szétzilálta a nemzetet, amit legjobban nem nekünk, erdélyieknek kellene sajnálni!!!!!!

  7. pishtuka

    faxa, ha jól veszem ki a szavaidból, akkor gyurcsány mindannyiunk példaképe kell legyen, elvégre beismerte, hogy tudatosan hazudtak évek óta, és desszertként lekurvázta saját országát.
    Jól nézünk ki… ez szerintem az udéméréj hivatalos álláspontja is e kérdésben, hiszen oly gyakra egyezik az a Tieddel.
    szerintem mindenki letudja vonni a következtetést saját maga az irományodról.
    Szerintem szomorú, hogy valaki büszke erre az emberre az elmúlt 4 nap eseményei miatt. Úgy olvasom ki szavaidból, hogy Te az vagy.

  8. Administrator

    Kérem a politikát ezen a szinten más blogba.
    Kösz
    gáspárik

  9. naiv

    istenmencs hogy politizáljak, gyakorlati média-technikai kérdésem volna:

    ha az MTV előtti zűrről (ez szigorúan pártsemleges kifejezés akar lenni) a Hír TV ( “minket néz az egész világ” felirattal) riporterrel-közvetítőkocsival, folyamatos adással elejétől kezdve jelen volt,
    akkor miért nem annak a kamerájába olvasták be az MTV által elutasított fontos petíciót?
    Meg teccene eztet neköm magyarázni?