egy 7 végi




Amit régóta vártam megérkezett. A magyarországi tévés nézettségek. Események ide, események oda, a Barátok között sorozat verhetetlen. Most lehetne azon gondolkozni, hogy mi kellne történjen a közéletben, amitől megváltoznának a nézői szokások? Nekem más jutott az eszembe. A jobb tájékoztatás érdekében, a közéletet és a politikumot kellne a Barátok között színvonalára felemelni.
Pl.
Új szappanopera címe: BARÁTOK KÖZÖTT politikusi változat:

Az előző rész tartalmából: Ria (Hungá Ria) hosszú vívódások után Ferit választotta. Viki a kétseégbeesés határán van és nem bírja feldolgozni a kudarcot. Feri boldog és mindenkinek dicsekszik a hódításával. Közben a szomszédok nem akarják elfogadni a kert rendezési tervét. Az utcagyűlésen úgy vélik Ferinek nincs anyagi fedezete a felújításhoz. Feri mindent tagad. Váratlanul előkerül egy kazetta.

A következő rész: A nyilvánosságra került kazetta megdöbbentő vallomást tartalmaz. Feri, miután megkapta Riát, a haverjaival elment karaokézni. A buli után elmeséli hódítását és azt, hogy hazudott Riának mikor udvarolt, de most már valóban szereti és nem akar lemondani róla. Viki felhívja Riát és elmondja, hogy ő végig tiszta érzelmek mentén szeretett és ha gondolja most is… Ria meginog a vallomástól. Viki vérszemet kap, követeli Feritől hogy hagyja ott Riát, mert az egész egy érdekkapcsolat. Ria a kétségbeesés határán van. Viki szerelmesebb mint bármikor. Ferit marcangolja a hiúsága. Viki barátai elindulnak számonkérni Ferit. A csoporthoz csatlakoznak Feri régi ellenségei…

Szerintem ez nagyon jó lenne és ezáltal a tévénéző polgárok is közelebb kerülnének a közélethez… Az ötlet le van védve a szabadalmi hivatalnál de komoly vevő esetén eladó.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “egy 7 végi”

  1. fekete

    ez nagyon jó, mikor lesz a szereplőválogatás?

  2. misi

    :) ))))