Egy adófizető levele




Multumim CNA pentru ca lasa ca Pro TV sa ne arate ca nu mai exista demnitate si respect fata de valorile si simbolurile Romaniei.

Multumim CNA pentru ca lasa ca Pro TV sa ne arate ca banii pot cumpara orice, chiar si sufletul si judecata oamenilor care se autointituleazã “valori”.

Multumim CNA pentru ca lasa ca Pro TV (si nu numai) sa promoveze aberatii sonore sub denumirea de muzica.

Multumim CNA pentru ca lasa ca Pro TV (si altii) sa arate copiilor si sa promoveze pana la refuz “modelele” care trebuiesc urmate.

Multumim CNA pentru ca lasa ca Pro TV sa ne lase fara cuvinte.

Multumim CNA!!!

Si daca n-ati inteles despre ce e vorba , ma refer la Imnul de stat de care si-au batut joc in ultimul hal si in cel mai josnic mod cu putinta, punand sa fie lalait (nu-mi vine conjugarea de la a rage) de niste jegosi.

Unul din simbolurile nationale de prim rang, IMNUL, l-au terfelit si imputit. E ca si cum s-ar …. pe steag si i-ar da foc in incheierea fiecarui reportaj cu babe violate de la stirile lor nenorocite de la ora 5.

Si CNA nu face nimic impotriva acestor CRIMINALI!

Dati amenzi si somatii pt tot felul lucruri care sint prostii nevinovate pe linga aceasta crima, care se ascunde probabil in spatele asa-zisului drept la libera exprimare…

Multumim CNA…

Imi scuzati va rog violenta din limbaj, dar sint peste masura de revoltat!!!

Iar daca ma considerati ra sist, aflati ca am prieteni care sint tigani si pe care nu i-as da pe o mie de romani si care tigani sint mai romani decat mia aia de care am zis!

M-as bucura sa primesc macar un raspuns la acest apel…

Va multumesc,

Dan Slotea
Ploiesti

P.S. Daca intrati pe forumul de pe site-ul protv, la sectiunea “injurat sau laudat”, veti vedea ca nu sint singurul roman jignit.

S nekünk erre válaszolni kell!!! és fogunk. Ez az előbbi 1 a többtucat közül ami a december 1 után érkezett.
Na legyen jó mindenki, kellmes Miklós napot meg egyebeket. Isten éltesse, Gyergyószentmiklóst!

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “Egy adófizető levele”

  1. uj szekoly

    Megérdemlik… Sajna a mai világban mindent eladhatóvá szeretnének tenni, úgy ahogy leirta ez az ember is. Sajnos ez érvényes a mi gõgös és öntelt magyarjainkra is, persze tisztelet a kivételnek!!
    Attila! Nem érintetted a mai nyilvános leveleden az egyik nagyon fontos kérdést, pedig én személy szerint kiváncsi lennék a véleményedre?? Mi is a helyzet, hogy is látod Te az állampolgárságról való szavazást, illetve annak mai napi lecsapódását??
    Na csá csumi csá
    kell menjek Télapónak,
    vagy Mikulásnak

  2. Gabi K

    Húúúú, de jól megmondta a pasas!
    De van itt még ennél is durvább dolog, nézzétek csak meg: aszongya, hogy a z oly népszeru LOTR romániában élt. Mi több, Frodo és Brancusi ugyanabban a faluban éltek.Nem semmi.
    http://www3.ziare.ro/articol.php/1133763327

    Hát ez megdöbbentő.

  3. bellini

    Bocs, hogy ez most nem ehez a temahoz fog kapcsolodni, de azt szeretnem kerdezni Attilatol, hogy nem-e tud valamit arrol, hogy a magyarorszagi VIVA zenecsatorna es az ugyancsak magyarorszagi Viasat3 csatorna mikor fog romaniaban is megjelenni, vagy mikor fogjak sugarozni. Es ha lehetseges, hogy Marosvasarhelyt is foghato legyen, vagy arra kulon klerest kell leadni a helyi RDS&RCS vallalatnal. Ha alairas gyujtesrol volna szo akkor kb. mennyit kell osszegyujteni ?

  4. Administrator

    Az említett csatornák jogdíjasak. A jogdíjakat, általában, országokra árulják. A Viasat 3 rajta van a DIGI ajánlatán. (www.digitv.ro) Nekem Bukarestben nagyon jól jön. A zenei csatorna nem hiszem, hogy bejön. Jogdíj kérdése és az nagyon kevés lenne az a bevétel, amit a magyar nézőkből ki ,lehetne nekik fizetni.

  5. Dan Slotea

    Poate aflu şi eu într-o zi cu soare şi două dimineţi ce caută asta aici, de unde l-aţi luat şi cine v-a dat voie să-l postaţi aici… Mor de curiozitate. Şi aş mai fi curios ce ziceţi voi aici pe păsăreşte despre ce am scris eu.
    Mulţumesc!