Felhősödés




Bizakodó voltam. Reggel még kedélyesen mókáztunk, a Pro tv himnusz feldolgozásain. Délre annyi panasz érkezett, hogy kollégáimnak, egyre jobban ráncolódott a homloka. Holnap le fogjuk tárgyalni a történteket, és akkor semmi jót nem lehet remélni. Jelenleg, rajtam kívűl nem hiszem, hogy valaki a sajtó előtt meri vállalni a véleményét. Jó dolog az átlátható gyűlésezés. Jelenleg, bárki, bármikor bejöhet az utcáról és részt vehet a munkálatokban. De ennek a nagy átláthatóságnak a hátránya, hogy sokszor játszunka páholynak. Próbáltam elmondani, hogy ez egy szakmai, etikai kérdés, ha kérdésről beszélünk. Nem a hatóság kell megoldja, egy zenének a hangszerelését. Mi alapján, tetszik, vagy nem tetszik nekünk valami? Mi a mérce? Manele nem, a rock az igen? Nem szabad engedni az utca nyomásának. Művészeti kérdésekbe a hatóság ne avatkozzon. Annyit elértem, hogy a Pro képviselőit is meghallgatjuk. Remélem olyan megoldással fognak előállni, ami mentesít minket a döntés alól. Remélem.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

3 válasz: “Felhősödés”

  1. G. László

    bezzeg Jimmy Hendrix milyen jól eljátzsotta a gitárján az amcsi himnuszt. És milyen jól szólt és milyen hires lett…
    Lehet, hogy a román himnusz eme gyöngyszem feldolgozásait is ováció fogadja 20 év múlva?

  2. Administrator

    hogy emlék lesz az biztos!!!

  3. keli

    Hat, anno nem fogadta olyan “egyertlemu ovacio” Jimmy feldolgozasat sem … sot. A szuklatokoruseg az egy nondiszkriminativ tulajdonsag. Megvan nemre, fajra, nemzetre es felekezetre valo tekintet nelkul az emberekben ….