Reggel mikor Havas a tv




A magyar televíziózásban hatalmas a harc reggelente, hogy ki tud mélyebb színvonalra ásni. Idéznék a mai tv2-ből

Havas: Kérdés, diktátor felesége Eléna? (betű hűen írtam GA)
Betelefonáló: Ceauseszku.
Havas: Keresztneve?
Betelefonáló: Nikoláj
Havas: A diktátor feleségének keresztneve? (mintha nem mondta volna 5 másodperce)
Betelefonáló: Elena
Havas: Nyert jegyet a Csókos asszonyra….
Betelefonáló: Nekem van érdekeltségem Romániában, tudja Havas úr, hogyan hívják ott Gyurcsányt? A Kárpátok Géniusza mint Ceauseszkut, hahhah
Havas: Nagyon jó!!

Mint műsorvezető bár egy fél kérdés, vagy valami… naponta több lapot olvasok, nézem a tv-t hallgatom a rádiót, sehol nem hallottam a párhuzamot… Mindegy Havasnak tetszett. Különben is ha valaki tudja a román diktátor nevét, akkor kap színházjegyet. Csak a tv2-t kell nézni.
Nagyon jó Havas, nagyon jó, Tanár úr!! Mester!

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

3 válasz: “Reggel mikor Havas a tv”

  1. dzsokko

    most az egyszer fején találtad a szöget….
    igy van …hihetetlen az egész magyar televiziózás,de azért érdemes a hazai tv adokat is nézni..pl: az antena 1 reggeli műsora!kemény!!

  2. Lokodi Imre

    Rendben van, Havas bunkóságokat is tud mondani, ha úgy adódik. Ő sztár, le se tojja az egészet. Hanem a Transindex is le tudott írni olyasmit, amit nehéz lesz neki elefelejteni. Még véletlenül sem írunk le olyasmit a sztárinterjúk bevezetőjében, hogy Závada Pál szlovákiai magyar prózaíró. Tótkomlós Békésben van, még nem csatolták el Ficoék.

  3. áron

    Javaslat az “Egy bolond százat csinál” film mozijegy versenyre egy közelebbi Mokkába:

    Tesznek-e pityókát a székelyek a zakuszkába? Hát vinettét? Esetleg murkot vagy paszulyt?

    (Az esetleges “igen, attól olcsó náluk az üzemanyag, mert mindezt belekeverik az autóik motrába” válaszokat határesetként el lehet fogadni)