Má meginn




Oszta 7 végén éppen Pécsett nem volt dolgom, ezért ött ütöttem agyon az időt. (Jó idő volt) Tom nem szép miközben éppeg kiáltsák ki az Ótonómiát a Kárpát-medencében. Nosza rághattam körmömet, a Mecsek alján, mert vasárnap este 7-ig kellett várnom, hogy szállodai barakkom képernyőjén a Duna tv által, negyedik hírként megtudjak egyet s mást. Hiába kattintgattam a világháló romániai magyar pontjait. Az EMH-n is vasárnap estére lett anyag (jó, hogy lett) Halljátok ti Cíber Lovagok meddig tartsátok még setétségben az erdélyi magyarságot, főleg tik akik Hírportálként ágáltok? Vagy van már lapzárta?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “Má meginn”

  1. Sz.Cs.

    Kedves Attila, időnként nyugodtan kattints ide is: http://ahet.ro
    Néhány dolgot innen is meg lehet tudni, pl. ótonómia-képek már vasárnap este fenn voltak.

  2. Administrator

    ok köszi

  3. Bartunek István

    Tudom, hogy ez nem a reklám helye, de: htpp://www.rmdsz.ro. Markó Béla agyagfalvi beszéde feltöltve október 15., vasárnap 13 óra 27 perc, tudósítás – képekkel – ugyanaznap 19 óra 2 perc. Korábban: SZKT-SZET Állásfoglalás és Nyilatkozat az elfogadás napján, szeptember 30-án, szombaton, néhény perccel az ülés befjezése után.

  4. Administrator

    ez igaz de engem a rendezvényzavarók is érdekeltek és szóval, na a több nézőpont, ami a sajtó feladata.

  5. Administrator

    Apropó Kedves István 1 hónapja, azaz 30 napja nem vagyok tagja a CNA-nak. Gondolom az RMDSZ hónlapját ezen kerek évforduló allakmával lehet értesíteni. Kérlek vegyetek le onnan.
    Gondolom Jakab Istvánt és Csutak Istvánt valamint Szabó Samut sem nevezték ki újra…..