Na Boom




Ma felhívott egy miniszterelnök helyettes sajtóvezetője, hogy ez, meg az… közöltem, hogy 1 hónapja munkanélküli vagyok. Nem tudta.
Ma felhívott a Parlament szlovákokat képviselő tagja, hogy ez, meg az…. közöltem, hogy a Parlament okán, 1 hónapja sem én sem a CNA nem működik. Nem tudta.
Na Bumm…így mennek a dolgok…
Apropó Boom tv, ma teszteltem. Nagyon rendben van. Rengeteg magyar adó és a tematikus csatornák is megvannak magyarul. VAn Arte amit németül is és franciául is lehet mézni. Továbbá egy rakás francia adó, saját tematikus filmcsatornák, elég rendes könyvtárral, dzsessz rádió. A hang stereó, a képminőség kiváló. Komolyan. Árban arányos a többi csatornával. Magyarán drágább de szerintem megéri. Ha sokáig nem jelentkezem akkor a karaoké csatornán edzem, a valamikor jobb napokat megélt hangomat.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

7 válasz: “Na Boom”

  1. Sanyi

    Jonak tunik a honlapbol itelve de duna, m1,2 s amik a digin vannak itt nincsenek?

  2. Fernbach

    Mi van a Janovics Jenő Alapitvánnyal ?

  3. Administrator

    A Viasat 3 nincs a t0bbi megvan, magyar menűvel, rengeteg apró lehetőséggel. Pl. lehet kódolni minden korosztályos filmet. A szoft felismeri a karika 12-t és ha nem vagy otthon a gyerek elől lezárhatod.

    A Janovics? Nem tudom mi van vele? Rég olvastam róla az újságban.

  4. Fernbach

    Vicces ember vagy, mint alapitó tag az újságból kell értesülnöd ?

  5. Administrator

    provokációkra nem válaszokok. Az illegális kommunistákat talán értesítették a szocializmus győzelme után?

  6. Fernbach

    Mi ebbe a provokáció ? Ha te ezt annak veszed akkor…

  7. Administrator

    vicc volt, sajna nem tudom mi van az Alapítvánnyal, alapítottam oszt annyi. Alapítottam mert felkértek.PONT