Idén is ALTER-NATIVE




Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

17 válasz: “Idén is ALTER-NATIVE”

  1. Administrator

    Kedveskéim akkor ez egy olyan doboz lészen ahol a marosvásárhelyi filmfesztiválról lehet háttér információkat olvasni, kérdéseket feltenni.
    Ebben a fesztiválban én lennék a még “életben lévő alapító” valamint a művészeti vezető.
    November 8.-án szerdán indítunk többek között egy fergeteges Kiscsillag koncerttel. A Kiscsillag Lovasi András szabadidőzenekara, most a neten is meghallgatható az első lemezük, ami nekem nagyon tetszik. http://www.origo.hu oldalon. Különös figyelem a Contry c. muzsikára.

  2. kefiret

    jupééé. nagyon jó. kösz. nem- e lehet letölteni?

  3. Administrator

    Lovasi azt ígérte, hogy Marosvásárhelyen lehet majd kapni a fesztivál idején az új CD-t.

  4. bellini

    Kedves Attila. Engem erdekelnenek infok. Hany napot tart a rendezveny, hanyadik alkalommal rendezik meg, milyen orszagokbol jelentkezdtek mar filmesek ?

  5. Administrator

    több mint 40 ország, 600 film
    noember 8.-án szerdán délután indul, 12,.én vasárnap délelőtt vége. Lészen koncert, film, meg buli. Program rövidesen.

  6. Huba

    Pár éve a kisteremben fent, píszí szpikerről szóltak a filmek.

    Tiszteljük már az alkotó vagyis a hangmérnök munkáját ! Habár nálunk felé ritka, hogy rendezőnek legyen konkrétan egy komoly koncepciója a filmje hangvilágáról. Ezt a hangmérnök pótolja jó esetben.

    Legalább egy “déliát” két unitra-val szerezzetek kölcsönbe.

    Tényleg csak jótanácsként mondom.

  7. Administrator

    meg van beszélve, s már nem píszí a hang….

  8. Administrator

    Zeneileg lészen továbbá Ada Milea és Balanescu, Szakcsi Lakatos Béla, versel HOBO. Szakcsinak tudomásom szerint ez lesz az első marosvásárhelyi fellépése, de nem hiszem, hogy Erdély más tájait elhalmozta volna…

  9. Zs.

    Csomafilm?

  10. Administrator

    Tészetesen. Reményeink szerint itt lesz Szemző is a rendező. Nagyon szeretem a filmet. Az első valódi jó, Csoma Sándor film, remélem egyszer majd Bólyairól is készül egy rendes mozi…

  11. Zs.

    Ez egy nagyon jó ötlet.

  12. Zs.

    Szakcsi már volt a Kultúrpalota nagytermében, ott voltam.

  13. Administrator

    Akkor bocsánat!!!!!!!! Tévedtem. Sajna én nem voltam ott. Mégegyszer bocsánat.

  14. Administrator

    Ma reggel a cucc elindult a nyomdába. Annak ellenére, hogy lenne még hely a plakáton a szpnzorok számára. Ami őket illeti… figyelem hatóság: nagyon rossza az un. szponzortörvény. A Cégek nem a kölcsönös nyereség alapján segítenek, hanem kegyet gyakorolnak. Pl. egy olyan magyarországi székhellyel Romániában is működő bank, aminek minden mozgását fényképpel illusztrálják a hazai magyar lapok (nem reklám oldalon) természetes, hogy fel sem veszi a telefont mikor hívod. Elvégre ….
    Na lészen plakát, műsorfüzet, meg póló!!!!

  15. Administrator

    Jó hír! Jakabfy Samunak köszönhetően a fesztivál zárón lesz Szabadság szerelem film. Vasárnap 12.-én 2 alkalommal kerül levetítésre.

  16. samu

    en nem igertem meg semmit csak azt, hogy megprobalom… de errol holnap majd tobbet.

  17. Administrator

    szereteünk Samu!!!!!!!!!
    Váradi vagy, ott nincs lehetetlen!!!!