Gyárfás-Platini




Ma a Nap-Keltében Gyárfás Tamás olyan módon viselkedett Platinivel, mint ügyész a vádlottal bizonyításkor. Mindennek lehetett nevezni a dolgot csak nem beszélgetésnek. Az elemi jómodor is hiányzott a vallatóból. Gyárfás egyfolytában azt akarta kiprovokálni a valamikori sztár focistából, jelenlegi sport diplomatából, hogy a 2012.-es foci EB döntésénél Platini az olaszokkal fog szavazni, mivel félig olasz származású. Szánalmas, primitív és nevetséges volt. Kb. mint Mitica Dragomir de ő Nagyromániás képviselő. Gyárfás a közszolgálati tv lízingelője. Arra használja a csatornát amire az érdekei kívánják. Elgondolom, hogy mit gondolhatott Platini: micsoda ország, az ahol az EB projekt felelősnek műsora van a tv-ben, ahol vádaskodhat olyan dolgokról amik még meg sem történtek…. Ha nem lett volna görcsben a gyomrom, még nevettem is volna, mikor a tolmács könyörgött, hogy a műsorvezető ne folytassa ezt a hangnemet.
Az csak hab volt a tortán mikor Gyárfás elmondta, hogy az MLSZ éppen edzőt keres a magyar foci válogatottnak és ha Platini segítene. Szívemhez kaptam, ráugrottam az internetre, mikor menesztették Bozsikot?
Semmi. A műsorban még azt is hallhattuk, hogy a beszélgetés szerdán volt. Erre most mondják (csütörtök délután) a hírügynökségek, hogy Bozsikot menesztették. Oltári nagy demokrácia lehet arrafele, ahol az úszószövetség elnöke két nappal hamarabb tudja azt, hogy demokratikus körülmények között mi lesz 48 óra múlva a labdarúgószövetségben. Éljen Rákosi, Éljen Rákosi, Éljen Rákosi

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “Gyárfás-Platini”

  1. új széköly

    Én ezen az alakon nem csodálkozom, mert ez nem az első eset, amikor igy viselkedik valakivel. Többször volt alkalmam elcsodálkozni azon, hogy milyen pofátlan – már elnézést- tud lenni, igy egy jó ideje el is kapcsolok, ha meglátom…
    Sajnálom, hogy az MTV-nek csak ennyire futja…

  2. áron

    Jobb helyeken Bozsik nem is utazott volna a csapattal egy repülőgépen Máltából hazafelé. Legalább az édesapja neve miatt kérhetett volna letelepedési engedélyt a kis országba.

    Gyárfás legalább tudja, hogy az egyetlen esély Európa bajnokságon szerepelni ha MO rendezi. Szerintem még így sem lenne biztos az esetükben :)

    Gyárfást én sem szeretem, még amikor dícsér is egy sportolót, olyan mintha egy náci haláltábor parancsnoka kérdezne az egészségügyi panaszaidról. Mosolya a Mikola-Lendvai Ildi mosoly kategóriába tartozik: inkább ne.

  3. bigmek

    És a hab a tortán: Platini Puskás-ezüst emlékérmet kapott, amikor itt volt a temetésen, ám amíg interjút adott valakinek, letette azt, de az interjú végére ellopták tőle.
    Kis magyar tolvajország valóság…

  4. feketefene

    gyárfás=féreg