Jegyet tessék, jegyet tessék




Hétfőtől lehet jegyet kapni a fesztiválra. MADISZ székhely, Dózsa György utca 9. A napi 8, a heti bérlet 20 RON. Európai dimenzióban a napi kb. 2 euró, a bérlet kb. 5,5 euró. Magyarán ne integessen senki a terem fele, hogy ott az ismerősöm és mindjárt jövök…. lészen karszalag is, mert mondernizálódtunk mint a Félsziget. Tessék menni jegyet venni és akkor találkozunk !!!!

Figyelem figyelem! Szerelmének, társának, férjének vagy asszonyának közeleg a napja?
Nincs mivel meglepja? (most tudom, hogy je, de a rím kedve ilyen)
Váltson bérletet a fesztiválra!
Simán megéri az ára!

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “Jegyet tessék, jegyet tessék”

  1. dzsokko

    egyetemistak,nyugdijasok,katonak…nekik walami kedwezmeny?
    meg csoro szineszek?
    nos?

  2. Administrator

    Semmi!
    Mennyi egy színházjegy? Legutóbb másfél kellmetlen óráért 20 lejt dobtam ki. Nálunk 20 lejért koncertek, filmek, kiállítások!!!!!! 5 nap. 5 nap

  3. kefiret

    egy kérés: nem lehetne tolni egy hetet? :D
    sajnos egész héten nem leszek maros közelben. pedig a kiscsillagot ugy meglestem vóna. na meg a többit is.

  4. Administrator

    csütörtökön nov. 9.-én délelőtt a Cafe Tutunban, Marosvásárhelyen dedikál a Kiscsillag!!!! Meg lehet venni az új lemezt!