vége felé

Voltak nagy találkozások (a képen Fekete Ibolya rendező, Tudor Giurgu rendező, tv igazgató), rendezők, rajongók, sok taps, jó filmek, technikai malőrök, barátok, bulik… lassan lassan vége…
Ma 10-től díjnyertes filmek, délben a Taxidermia, 11-től a Kisteremben gyerekprogram
Gyeretek!

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “vége felé”

 1. Master

  Miért van az, hogy minden évben ugyanazok a technikai “malőrök” fordulnak elő? A tavalyi díjkiosztón is hasonló események zajlottak le. Nem lehet normalisan kiosztani azokat a dijakat?Nem lehet idejében kikeresni azokat a filmeket?Miert kell “amerikaiul”beszelni egy 90 %-ban magyar közönségnek, raadasul eléggé eltúlzott és pocsék akcetussal,mint az a srác.Miért kell úgy elhadarni a díjakat, hogy még véletlenül se értse meg senki, hogy ki mit nyert?Lehet, hogy mindezekért nem (csak) te vagy a hibás, de kitől kérjek választ?Választ kérnék!MIÉÉÉÉÉRT……??????

 2. Administrator

  Miért kérsz választ? Gondolom mert érdekel és ez jó. Engem meg a véleményed.
  Szóval melyiket is mondjam? Melyik variánst? A zsűri nagyon későn hozta meg a döntést és ezért nem lehetett időben kiválasztani a DVD-ket, ráadásul leállt a lejátszó nem tudni miért. A győri kollegák szerint ne játszunk be a győztes filmekből mert nekik soha nem sikerült, a hozzánk hasonlatos hibák nélkül.
  Nem tudom hány százaléka volt a teremnek magyar? Ez az “amerikai” cucc volt vicc volt. Sajnálom ha nem volt érthető. Magamra veszem a hibákat. Dolgozunk rajta. Remélem legalább a filmek egy része tetszett! Várunk jövőre is.

 3. fodor

  Nem csak a filmbevagasokkal volt baj, hanem a feher tenyer kozben is tizszer szakadt meg a film.
  ezentul…….GRATULA, Balanescuert, Szakcsi Lakatos Belaert, Dinicaert, es utolso sorban azert, mert szombat este 9kor meg a wc is abszolut normalisn mutatott, amiert vagy a takaritonenit, vagy a civilizalodo kozonseget illeti dicseret.:) Kezd felnoni a fesztival.

 4. Administrator

  Sajnos a projektor nem bírta a terhelést és a felmelegedéstől leállt. Sajnálom. Ez van mikor nincs saját cuccod. Remélem összejön a a magyar ORTT támogatása és jövőre saját dolgokkal állunk elő. Köszi a meleg szavakat.

 5. Lolka

  A projektor tulmelegedese legtobb esetben egy melleje allitott egyszeru szobai venytilatorral megoldhato. Igaz akkor az elso sorok is husulnek, de valamit valamiert…