Fischer Pista





Életmű díjat kapott Fischer István filmrendező, akit Zágoni Balázs laudált. Alkotásai, emberi tarása, a fiatalokhoz vaéó viszonya példa számunkra!

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

9 válasz: “Fischer Pista”

  1. Sanyi

    Vasarnapm Gaspi mar nem birta tovabb, a gepet nem is kapcsolta be, ki tudja mikor fog meg irni:)
    Tudod, hogy Magyarorszag levedte maganak a palinkat, Bulgaria a zakuszkat, nekunk nem maradt mas mint a korrupcio. Na az utobbit is adhattad volna Szilinek:)

    Szerinted tudja mi az es meg is meri enni? Bar amilyen macsos voltal akkor reggel…:) Kigombolt ing, masnapos, igy nez ki egy macso:)

  2. Administrator

    Amennyire nincs nyakam… szóval nekem nem megy a nyakkendő, semmi macsóra nem gondoltam, azt se nagyon tudtam, hogy mit keresek ott. Most nekem a fesztiválon járt az agyam! a másnaposság sem volt valós!

  3. Kelemenn

    A Hét honlapján miért nem írtak a fesztiválról? Az nem Marosvásárhelyen szerkesztik?

  4. 14. fesztigyál

    3 wonderfull minutes with Ada Milea and Alexander Balanescu
    http://www.youtube.com/watch?v=Q2VOlPd1_nM

  5. fodor

    1 NAGY kerdes.
    Nem mutattak be a Balkan Bajnokot.
    Miert?
    Mert Frunda ott ult szombat este a nezok kozott?
    Vagy mert a Communitas tamogatta a fesztivalt?

  6. Administrator

    vagy mert nem nevezták be? Sajnos csak akkor hallottam a filmről mikor megnyerte a szebeni fesztivált. Akkor már a műsor rég megvolt. Nagyon remélem, hogy a legközelebbi fesztiválon beleegyezik a rendező, hogy “megadjuk a módját” a bemutatónak. Számunkra minden rólunk, nekünk készült film fontos. A rosszindulatu megjegyzéseket visszautasítom!

  7. Administrator

    Nem ismerem a Hét szerkeszői elveit. Talán tőlük kellne megkérdezni, én nem érzem sértőnek, vagy ilyesmi.

  8. fodor

    nem megjegyzesek voltak hanem kerdesek. Nem allitottam valamit, hanem erdeklodtem, mert kodos az agyam. Ha pedig a kerdeseim a velemenyemet tukroznek,es hinnek bennuk, nem kerdeznem.
    Es koszonom a valaszokat. Tenyleg.

  9. Kelemen Attila

    off. A fenti Kelemenn nem en vagyok. (sejtem, hogy ez nem mindenkit erdekel, de a felreertes elkerulese vegett)