Dunátlanítás?




Szólnak a telefonok, hogy a UPC kivette az alapcsomagból, Bukarestben a Duna tv műsorát s tennék valamit. Mikor 6 éve ide kerültem sehol nem volt bevezetve a Duna. Telefonok sem szóltak. Beavatkoztam lett. A Duna tv a kisújját sem mozdította. Most, hogy lejártam kezdik kivenni. Remélem a Duna most tenni fog valamit. Most itt vagyok Bukiban s próbálkozom. Már visszatették az extra csomagba, vagyis 90 ezer lejjel kell több bért fizeni érte. Nem lehet kényszeríteni a szolgáltatót mert saját maga dönti el a csomag összeállítását.
Javaslom, hogy fizessen elő az ember a Digire, vagy a BOOM-ra, ott a Duna mellett sok magyar adó van. Újságírók bombázzák a UPC-t kérdésekkel. Persze a Duna is kidolgozhatna egy stratégiát és nem mint gyarmatra tekintsen Budapesten kívűlre.
Sajnálom a dolgot, mert soha nem kevertem össze a Dunát, egy-két középszerű sértett ember ambíciójával!

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

3 válasz: “Dunátlanítás?”

  1. TBee

    Ennyire hiányzott már Buki? Amúgy azügyed hogy áll? Mikor lesz szavazás és újra működő/6ározatképes intézmény?

  2. Administrator

    Vicces volt a kollégákkal. Űlnek, kávéznak, telefonálgatnak, viccelődnek. Kidobtam a gépemből 2062 levelet. Majd a költségvetés vitája után lehet letárgyalják.

  3. TBee

    Nem zavar senkit hogy az intézmény addig csak van de nem müxik?