Figyelj RMDSZ




Most, hogy az Antena 1 ellenzékbe vonult, a kormány kisebbségbe került Bukarestben. A hatalmon lévőkre jobban összpontosul majd a figyelem. Jaj annak, aki most téved.
Valószínűleg az RMDSZ kap még egy pár jó kis pozíciót. Amire már most is késő vigyázni, az a média. Innentől kezdve, a bukaresti sajtó, sokkal jobban „oda fog figyelni” a magyarok munkájára. Tudjuk, hogy a hír akkor érdekes, ha rossz… Összegezve, nem ártana a „fronton” lévőknek valami közös sajtóstratégián gondolkozni. Egységes profi taktikában megegyezni. Nagy lehetőség lenne az új arcok ismertté tételére, az RMDSZ folytonos védekezési stratégiájából való kilépésre.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

6 válasz: “Figyelj RMDSZ”

  1. kisnyilas

    Nemtoom jó hír-e ez neked Gáspi ! :-)

    Visszakéri Gáspárikot a CNA
    [ 2006-12-05 ] [ 09:38:49 ] [ Politika, közélet ] [ Bukarest ]

    Sürgősségi eljárással kéri Ralu Filip, az Országos Audiovizuális Tanács (CNA) elnöke a parlamentet, érvényesítse legalább a kormány, az elnöki hivatal és az RMDSZ által jelölt egy-egy CNA-tag mandátumát, ugyanis ez megoldást jelentene a hatóság működésképtelenségére. Október 1-je óta a CNA-nak nincs döntéshozatali joga, mivel több tanácsos mandátuma lejárt, amit a parlament nem hosszabbított meg.

    A 11 tagú testület létszámát 13-ra emelte, a döntés már csak a felsőház rábólintására vár. Filip szerint emiatt hatóság tekintélye harminc százalékkal esett. A CNA-elnök külön említi Gáspárik Attila fontos szerepét, aki egyrészt sikeresen tevékenykedett kisebbségi audiovizuális kérdésekben, másrészt projektvezetőként fontos a szerepe, mivel a CNA jövő héttől kezd bele egy nyolcszázezer eurós projekt levezetésébe.
    (Új magyar szó)

  2. Sanyi

    Gaspi

    Remelem ha visszakerulsz a CNA-hoz nem az lesz az elso lepesed, hogy hagyod teret nyerni Hodgyai Gezat es tevejet. Maradjon csak szepen Gyergyoban ne is probaljon terjeszkedni. Latom az UMSZ nagyon kardoskodik mellette, de hat egy jo partlaptol nem is varok mast. Ki kell allni a part vallalkozoi mellett. En viszont lattam ennek a tevenek az adasat, ha ez tovabb terjeszkedik csak szennyezi a kozeletet.
    Koszi elore is

  3. tihi

    Hm… új arcok bevezetése, román sajtóstratégia…Mennyire egyetértünk kedves Gáspi! Te mekkora esélyt látsz te ennek? Ki fogja átadni helyét új kezdeményező arcoknak, kik nem védekező politikát folytatnak? Egy kezemen megszámolom hány új arc került elő az RMDSZből az utolsó tizen akárhány évben. Mitől változna ez? Tud valaki pukasztani? Mert a lufi magától nem fog leereszkedni…és a lufi…az olyan mint a lufi.

  4. Administrator

    Remélni lehet…és ha sokan mondják…

  5. új széköly

    reménykedünk Gáspi, reménykedünk…

  6. Balazs Sandor

    Sanyi te Karcsi vagy ! Kozeletben szaki ? Vagy nem ? Reszletesebben meselj, biztos van mit. Nos?