Megint semmi




Tegnap kellett volna döntsön a Szenátus az audiovizuális törvény módosításáról. Vagyis a tagok 11-ről, 13-ra való emeléséről. Kvórum hiányában elmaradt a szavazás, jövő hétre. Szerintem nem véletlenü, a költségvetés elfogadásáig senki nem kockáztat. Ha jövő szerdán megszavazzak, akkor ki kell hirdesse az államelnök (információim szerint nem ért egyet a dologgal és visszaküldi a parlamentbe). Játszunk el azzal, hogy kihirdeti. Akkor az nagyon hamar meg kell jelenjen a Hivatalos Közlönyben és akkor jöhet a jelöltek szavazása. Az eddigi tapasztalat azt mondja, hogy ebből az idén nem lesz semmi. Majd a parlamenti vakáció után. Februárben, márciusban…addig marad a döntésképtelen Tanács.
Ralu Filip már kutyát vett magának, hogy valamivel elfoglalja magát. A licensz kérésektől alig lehet bemenni az irodákba… hemzsegnek a hamis reklámok, gyűlölködés, egyoldalúság a politikaiműsorokban és még a hó sem hull…

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “Megint semmi”

  1. Metoikosz

    ….hamis reklám hamis vádak, hamis információk, hamis
    … kommunikáció..média…

    …és akkor mi lenne ha hullana a hó… ?

    …de jó lenne úgy látni blog olvasóként hogy a blogtestvérek, a bloglinkekesek összefognak és ha valakit hamis váddal illetnek, arról erről is szóllana a bloglink beírása.. vagy ez csak ábránd…?
    .
    …minek a blog.. hogy lehet elmenni egy-két fontos-ügy mellett mint Hantz, Nagy,, és a többi ügyek…?

    …a diagnosztizálás után kezelésre is szükség lenne..vagy inkább nemde ?

    Metoikosz

  2. Felhők alól is...

    advent, tnevda
    reménység-gésynémer

    tih-hit!