megvolt




Átestem az első munkanapon. A beosztottak örültek és panaszkodtak, hogy nagy a fejetlenség… (ezeket a dolgokat át kell szűrni a bukaresti túlzásokon) Ami a többieket illeti, röviden: nem lesz egy fáklyás menet. Új kollégám egy részének nagy ambíciói vannak, különösen azzal kapcsolatban ami az alelnökséget illeti. Többen harcolni akarnak… mindennel és mindenkivel. Nem tudom én dolgozni szeretnék, úgy ahogy eddig. Január 9.-én lesz a választás. Addig valószínűleg írok egy programot és szavazásra bocsátom. Persze még sok van jövőig és lehet ezek a dolgok senkit nem érdekelnek. Na minden jót.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

3 válasz: “megvolt”

  1. dr cyan

    kedves Attila ur!

    orommel fordultam egyet blogjaban, ajanlasoknak eleget teve.

    most igencsak atestem mar az idorostan, de igyexem visszaterni, es maradando pillantasokat vetni rea.

    aztan kivanok onnek, es szepseges csaladjanak meseszep… Karacsonyrol lecsusztam, de potoltassek be jovore, igyhat fordulatos uj esztendot avagy ujesztendot, es nyugodt, eberalmos tisztanlatast.

    tisztelettel,
    czano

  2. Gábor József

    Nem is tudom, miért?! Az emberfia, itt Vámospércsen fogja magát és elolvassa “mindennapi” írásaid. Nem a személyes ismerettség okán, az már régen volt. Van ebben a te munkádban, közléseidben valami megkapó “faszafiúság”. A “nagyfiú” őszintesége. Blogozni nagy divat manapság. De ahogyan leírod azt hogy ekkor és akkor ilyen és olyan értekezleten…Ez mármár izgató! Még mielőtt megkérdeznéd, hogy: ha nem érdekel, miért olvasom?! Íme a válasz: Marhára kíváncsi vagyok, hogy ki az a Ralu!
    Boldog Újesztendőt!

  3. Administrator

    Szia Józsi, kösz az érdeklődést.
    Ralu a CNA elnöke, nős, két gyerek édesapja, amúgy rendes fiú.