Egy nap




Ma több mint hét órát tartott, megállás nélkül, a tesületi… volt egy kis ez-az a Prima tv-nek (SBS) a filmek helytelen besorolása miatt. Minden adó kapott egy levelet, amiben felhívtuk a figyelmüket, hogy a stáblista az alkotás része. Ha még egyszer… Ezután meghallgattunk kb. 80 céget akik műsorszórási engedélyért folyamodtak.
Nemsokára Konstancán hallható lesz, egész nap a BBC, Bukarestben egy egész napos sportadó, illetve egy kulturális kereskedelmi műsor, amelyiket a Nemira kiadó kapott. Holnap indul versenybe Szászrégenért a Gaga. Ott is van vagy 20 jelentkező. Győzzön a jobbik….

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “Egy nap”

  1. dzsokko

    gyozzon a jobbik………hm,csak azt ne mond hogy nem teszel 1 -2 “jo szot” a gaga erdekebe????

  2. Administrator

    új összetétele van a Hatóságnak!!!! 11 szavazatból nekem egy van. A Gaga az egyetlen amelyiknek magyar. A Guerrilla tulajdonosa régeni, a gyulafehérvári ortodox püspökség területe Régen…